ΚΑΙΡΟΣ 21/2/2017: Τοπικές βροχές και στα νοτιοδυτικά μεμονωμένες καταιγίδες

ΚΑΙΡΟΣ 21/2/2017: Τοπικές βροχές και στα νοτιοδυτικά μεμονωμένες καταιγίδες
Ενημερώθηκε: 21/02/17 - 08:07

Για σήμερα Τρίτη 21-02-2017  η ΕΜΥ προβλέπει στα ανατολικά και τα νότια τοπικές βροχές και στα νοτιοδυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί 5 τοπικά 6 μποφόρ.

Αττική

Καιρός: λίγες παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως δυτικά και βόρεια και βαθμιαία γενικά αίθριος. Ανεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 07 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασια: από 05 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 02 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: στα βόρεια λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρα μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο 5 τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 04 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 04 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν στα δυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Ανεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς με την ιδία ένταση. Θερμοκρασια: από 10 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών και βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: στα βόρεια μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια νότιοι νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 10 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.