Καραμπόλα 8 οχημάτων στην Κατεχάκη - Παραμένουν τα προβλήματα στους δρόμους - Δείτε live την κίνηση

 
katexaki_karampola

Ενημερώθηκε: 10/01/23 - 13:13

Καραμπόλα οκτώ οχημάτων σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην Κατεχάκη

Σύμφωνα με ενημέρωση από την τροχαία, λόγω της σύγκρουσης των οχημάτων η κυκλοφορία στη Λ. Κατεχάκη στο ρεύμα προς Μεσογείων στο ύψος της Αττικής Οδού διεξάγεται μόνο από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Λίγο μετά το μεσημέρι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Κατεχάκη, καθώς απομακρύνθηκαν από το οδόστρωμα τα οχήματα που είχαν εμπλακεί σε ατύχημα, το οποίο σημειώθηκε νωρίτερα.

Παραμένουν τα προβλήματα στους δρόμους

Πού έχει κίνηση: Αυξημένη είναι η κίνηση από νωρίς το πρωί της Τρίτης σε αρκετούς δρόμους της Αττικής, λόγω της πρωινής βροχόπτωσης αλλά και της Θεσσαλονίκης.


ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Η μεγαλύτερη κίνηση τώρα στο Λεκανοπέδιο Αττικής παρατηρείται στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα. Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν και οι οδηγοί που βρίσκονται στην κάθοδο της λεωφόρου Καρέα.

Κίνηση επίσης παρατηρείται και επί της λεωφόρου Κηφισίας, με σημαντικές καθυστερήσεις στο ρεύμα ανόδου από τη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη έως και το ύψος Χαλανδρίου.

Καθυστερήσεις υπάρχουν και στην Αλίμου - Κατεχάκη στο ρεύμα προς Αθήνα. Στην Αλεξάνδρας και στην Κατεχάκη αλλά και σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Μποτιλιάρισμα έχουμε και στην Αττική Οδό.

Μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχουν καταγραφεί προβλήματα στους δρόμους, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική.

Και στη Θεσσαλονίκη η Εγνατίας -κυρίως με κατεύθυνση προς τα δυτικά- είναι «κολλημένη».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ