Κιβωτός του Κόσμου: Ο πατέρας Αντώνιος έκανε τον εαυτό του...αγιογραφία

 
ΚΙΒΩΤΟΣ

Ενημερώθηκε: 27/11/22 - 17:57

Στο «μάτι του κυκλώνα» βρίσκεται ο πατέρας Αντώνιος και η Κιβωτός του Κόσμου, μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις. Για την ακρίβεια, τόσο ο επικεφαλής όσο και ο οργανισμός βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών καθώς ερευνώνται όλες οι καταγγελίες που αφορούν τόσο τις κατηγορίες για κακοποίηση και ασέλγεια σε βάρος παιδιών από στελέχη της, όσο και για τα οικονομικά δεδομένα τα οποία προκαλούν...ίλιγγο.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, είναι οι καταγγελίες που αφορούν στον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο και έχουν να κάνουν με τη συμπεριφορά του. Με μια προσεκτική ματιά στις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της Κιβωτού του Κόσμου στο Facebook, θα διαπιστώσει κανείς ότι υπάρχουν ανάμεσα στις άλλες και αρκετές από την εκκλησία που υπάρχει εντός της δομής στον Κολωνό, στον έκτο όροφο. Μέχρι εδώ, δεν υπάρχει κάτι που να θεωρείται μεμπτό. Αυτό που είναι, όμως, αξιοπερίεργο είναι η αγιογραφία με τον Νώε εντός της εκκλησίας.

Παρατηρώντας τη φωτογραφία αντιλαμβάνεται κανείς πως πρόκειται για τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως έγραψαν και οι εφημερίδες «Πρώτο Θέμα» και «Espresso», την αγιογραφία αυτή τη ζήτησε ο ίδιος και η σύζυγός του, Σταματία Λεβέντη. Αμφότεροι έχουν αποτυπωθεί ως βιβλικές μορφές, οι οποίες βοηθούν «τα τέκνα τους» να φτάσουν «στη γη της επαγγελίας».

Πρώην τρόφιμοι στην Κιβωτό του Κόσμου αναφέρουν πως ο πατέρας Αντώνιος είχε τέτοιες τάσεις θεοποίησης του εαυτού του, και αναφέρουν ότι στη διάρκεια του εκκλησιασμού μαζί με τις κανονικές εικόνες των αγίων ήταν υποχρεωμένοι να προσκυνούν και τον «Νώε» - πατέρα Αντώνιο!

Επιπλέον, αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το τρίτο παιδί του πατέρα Αντώνιου με την πρεσβυτέρα, δεν βαφτίστηκε Νώε τυχαία καθώς όπως λένε ήθελε να δώσει ένα «σημάδι» για τον ρόλο που είχε αναλάβει…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ