Κορονοϊός: Νέα μέτρα από τον Ν. Χαρδαλιά στις 18:00 - Ενδεχόμενο κλείσιμο περιπτέρων στις 00:00

 
Κορονοϊός: Νέα μέτρα από τον Ν. Χαρδαλιά στις 18:00 - Ενδεχόμενο κλείσιμο περιπτέρων στις 00:00

Ενημερώθηκε: 25/09/20 - 17:37

Λήψη νέων και επιπρόσθετων μέτρων αναμένεται από την κυβέρνηση, για την θωράκιση από τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το OPEN, τα περίπτερα και τα καταστήματα ψιλικών ειδών, με απόφαση της κυβέρνησης θα κλείνουν στις 00:00 και θα παραμένουν κλειστά μέχρι τις πέντε το πρωί.

Τα νέα μέτρα θα ανακοινώσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς στην απογευματινή ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού. Σκοπός των μελών της κυβέρνησης, είναι να μην πωλείται αλκοόλ αλλά και να περιοριστούν τα φαινόμενα συνωστισμού στις πλατείες. Παράλληλα ο κ. Χαρδαλιάς θα ανακοινώσει ότι το delivery θα ξεκινά από τις πέντε και όχι στις επτά το πρωί, όπως ισχύει μέχρι σήμερα.

Σημειώνεται ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας σε συνομιλία που είχε το μεσημέρι της Παρασκευής με κοινοβουλευτικούς συντάκτες στη Βουλή εμφανίστηκε κατηγορηματικός για νέου lockdown.

"Είμαστε μακριά από ένα lockdown. Έχουμε πολλά ακόμη μέτρα πριν από ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Για παράδειγμα σας λέω τη χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ή πιθανόν μέτρα για ηλικιακές ομάδες άνω των 65 αλλά και αυτό θα το δούμε με βάση τα στοιχεία της συγκεκριμένης στιγμής", επεσήμανε ο κ. Χαρδαλιάς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ