Κορονοϊός: Νεκρός 71χρονος άνδρας από τη Σκωτία - Έκανε διακοπές στην Κέρκυρα

Κορονοϊός: Νεκρός 71χρονος άνδρας από τη Σκωτία - Έκανε διακοπές στην Κέρκυρα
Ενημερώθηκε: 01/10/20 - 20:09

Άνδρας 71 ετών από τη Σκωτία, έφυγε από τη ζωή, λόγω κορονοϊού.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στην Κέρκυρα και πήγε σε ιδιωτική κλινική με συμπτώματα βαριάς πνευμονίας. Στην κλινική, υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ όπου, διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείο Κέρκυρας Λεωνίδα Ρουμπάτη που μίλησε στο Corfutvnews, ο 71χρονος νοσηλεύτηκε στην ειδική κλινική λοιμωδών του Νοσοκομείου. Η κατάσταση του επιδεινώθηκε και σήμερα το πρωί μάλλον από καρδιακή ανακοπή απεβίωσε.

Όπως είπε ο κ. Ρουμπάτης, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, δεν απαιτείται ιατροδικαστική εξέταση σε περιστατικά, τα οποία έχουν επιβεβαιωθεί ως θετικά στον Covid-19 και μάλιστα όπως είπε σε ένα νοσοκομείο που δεν τηρεί τις προγραφές για μια τέτοια διαδικασία.

Σε κατάσταση σοκ ο φίλος του 71χρονου - Βρίσκεται σε ξενοδοχείο αναφοράς

 

Ένας 60χρονος άντρας, ο οποίος ήταν διακοπές στην Κέρκυρα μαζί με τον 71χρονο φίλο του που πέθανε σήμερα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, μεταφέρθηκε το μεσημέρι στο ξενοδοχείο αναφοράς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 60χρονος δεν έχει υποβληθεί σε τεστ Covid-19, ωστόσο, πρέπει να μείνει καραντίνα για 14 ημέρες, όπως προβλέπεται.

Η κατάσταση του 60χρονου, είναι πολύ άσχημη ψυχολογικά.