Κρήτη: Έπινε και κακοποιούσε συστηματικά τη μάνα των τριών παιδιών τους

 
Κρήτη: Έπινε και κακοποιούσε συστηματικά τη μάνα των τριών παιδιών τους

Ενημερώθηκε: 16/03/22 - 14:18

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, τα οποία έχουν πληθύνει τελευταία, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στην Κίσσαμο της Κρήτης.

Πρόκειται για την συστηματική κακοποίηση μιας 37χρονης -μητέρας τριών ανήλικων παιδιών- από τον 46χρονο σύζυγό της. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο 46χρονος κακοποιούσε εδώ και έξι χρόνια τη σύζυγό του, όντας υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η εξαιρετικά ζοφερή οικογενειακή ατμόσφαιρα είχε επιπτώσεις και στα τρία ανήλικα παιδιά, που άρχισαν να αντιμετωπίζουν μαθησιακά προβλήματα. Η 37χρονη, απευθύνθηκε μάλιστα στις αρμόδιες δομές, προκειμένου να δεχθεί τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της, ψυχολογική υποστήριξη. Τελικά, η αποστολή μιας ανώνυμης επιστολής που έδινε τη σοβαρότητα και την έκταση του προβλήματος, με αποδέκτη το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, στάθηκε η αιτία να επιχειρηθεί να αναστραφεί αυτή η επικίνδυνη για τη γυναίκα μα και για τα παιδιά της κατάσταση.

Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν την 37χρονη, η οποία δεν ήθελε ωστόσο να καταγγέλλει τον σύζυγό της, ελπίζοντας πως θα άλλαζε συμπεριφορά. Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το πρωί της Κυριακής 13 Μαρτίου, όταν δηλαδή ο 46χρονος επέστρεψε σπίτι του μεθυσμένος, με αποτέλεσμα να υπάρξει ακόμα μια έκρηξη βίας.

Το πρωί της Δευτέρας η 37χρονη πήγε στο Α.Τ. Κισσάμου και κατάγγειλε το περιστατικό, με αποτέλεσμα την σύλληψη του συζύγου της με την διαδικασία του αυτοφώρου.