Με ρεσιτάλ υποκρισίας ξεκίνησε η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

 
Με ρεσιτάλ υποκρισίας ξεκίνησε η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ενημερώθηκε: 11/05/22 - 11:21

Με ένα ρεσιτάλ υποκρισίας ξεκίνησε μετά τις 10:30 η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς πριν ακριβώς ένα έτος στα Γλυκά Νερά.

Ο κατηγορούμενος, που καθημερινά επί πολλές ημέρες κορόιδευε αρχές και κοινή γνώμη με υποκριτικές δηλώσεις και εκδηλώσεις αγάπης και λύπης, αρχίζοντας την απολογία του είπε στο δικαστήριο είπε: «Να σας π ω πως όπως έχω πει και στην ανάκριση για αυτό που εξετάζουμε σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ούτε προς τον εαυτό μου ούτε προς κανένα.

Δεν υπάρχει δικαιολογία που να έχει έστω ένα ψήγμα από την αξία από αυτό που χάθηκε πριν ένα χρόνο. Αυτό ήταν αναντικατάστατο. Δεν υπάρχει αρκετή λέξη συγγνώμη.

Τι συγγνώμη; Όσες φορές και να πω συγγνώμη δεν είναι εδώ να χαρεί τη ζωή της. Πως μπορώ να πω συγγνώμη στη κόρη μου που δεν θα δει την μητέρα της. Στη πεθερά μου πόσες συγγνώμη να πω. Δεν υπάρχουν λέξεις για αυτό που νιώθω.

Το τι συνέβη θα σας το πω με κάθε ειλικρινά. Δεν μπορώ εγώ στον εαυτό μου να εκλογικεύω τίποτα από εκείνη την ημέρα. Δεν με ενδιαφέρει τι έχει συμβεί στην καριέρα μου, στη ζωή μου για τον κόσμο που με καταριέται. Σημασία για μένα έχει ότι δεν θα την ξαναδώ».