Το μήνυμα συμφιλίωσης της Έλλης Παπαγγελή στους οπαδούς του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Το μήνυμα συμφιλίωσης της Έλλης Παπαγγελή στους οπαδούς του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 24/03/18 - 23:14

Στα χρώματα του... ΠΑΟΚ ντύθηκε η Έλλη Παπαγγελή, μετά τα όσα είχε γράψει για τον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλοντας, έτσι, να γεφυρώσει το χάσμα που προκλήθηκε μετά την πρόσφατη ανάρτησή της που είχε επιφέρει αντιδράσεις.

«Ήταν μια κίνηση καλής θέλησης, για να δείξω ότι ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει. Ο οπαδισμός στον αθλητισμό δεν έχει θέση», είπε η ίδια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον ΑΝΤ1.

Όσο για τη διαγραφή της από τη Νέα Δημοκρατία, είπε: «Αποδεικνύει πόσο μακριά βρίσκεται το κόμμα με τη νέα γενιά».  

Δείτε την ανάρτησή της:

Το μήνυμα συμφιλίωσης της Έλλης Παπαγγελή στους οπαδούς του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Η Ελλη Παπαγγελή είχε προκαλέσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, η Έλλη Παπαγγελή «ανέβασε», στις 16 Μαρτίου, στο Instagram μία φωτογραφία από κείμενο που έκανε αναφορά σε διαδικτυακό ψήφισμα οπαδών του Δικεφάλου, που ανέφερε πως: «Αν τιμωρηθούμε, δεν... πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης».

Η Έλλη Παπαγγελή, με αφορμή το συγκεκριμένο κείμενο, έκανε το δικό της σχόλιο, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις: «Θα πάνε, αλλά με το βουλγαρικό στρατόπεδο».

Αυτό το γεγονός προκάλεσε τη διαγραφή της από τη ΝΔ, με απόφαση του γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη.

«Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους διχαστικές δηλώσεις, προσβάλλουν όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.