Μητέρα 12χρονης: Έκανα λάθος που άκουσα τους αστυνομικούς - Αν είχα απέναντί μου τον Μίχο θα τον είχα σκοτώσει

 
mitera 12xronis-mixos

Ενημερώθηκε: 27/01/23 - 07:59

Απεργία πείνας έχει ξεκινήσει η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, μετά την απόρριψη του αιτήματός της να αποφυλακιστεί από το συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

 Μέσα από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία, φωνάζει για την αθωότητά της μετά την απόρριψη του αιτήματός της να αποφυλακιστεί.

Μίλησε για πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή, υποστηρίζοντας πως είναι αθώα και αποκαλύπτει πως θα σκότωνε τον Ηλία Μίχο εάν τον είχε μπροστά της.

΄Πως είπε ιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μετανιώνει που άκουσε τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ να μην τον πλησιάσει. Αναφέρει πως αν γύριζε τον χρόνο πίσω, θα σκότωνε τον Ηλία Μίχο εάν τον είχε μπροστά της. Έτσι, όπως είπε, θα ήταν «δίκαια και όχι άδικα μέσα στη φυλακή».

«Αν τον είχα απέναντί μου θα τον είχα σκοτώσει και θα ήμουνα δίκαια μέσα. Έκανα το λάθος που άκουσα τη ΓΑΔΑ που μου είπε να μην τον πλησιάσω και να μην δώσω κάποιο στοιχείο ότι τον έχω καταγγείλει. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, τώρα δε θα υπήρχε (ο Μίχος) και θα ήμουνα δίκαια μέσα και όχι άδικα», είπε η μητέρα της 12χρονης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό.

«Δεν είμαι μαστροπός», λέει η μητέρα της 12χρονης

Δημοσιογράφος: Εσείς αρνείστε κατηγορηματικά την κατηγορία της μαστροπείας

Mητέρα 12χρονης: Εννοείται, εννοείται, έχω οκτώ παιδιά, έχω μεγαλώσει δύο κορίτσια μεγαλύτερα από την …. (σ.σ. λέει το όνομα της κόρης της), δηλαδή θα περίμενα αν είχα τέτοιες τάσεις, θα περίμενα η …. να πάει 12 χρονών για να γίνω μαστροπός στο παιδί, δηλαδή δεν είχα άλλα κορίτσια μεγαλύτερα να το κάνω; Θα περίμενα να μεγαλώσει το συγκεκριμένο παιδί, να κάνω σε αυτό; Γιατί;

Μάλιστα η μητέρα της 12χρονης αφήνει αιχμές και για την έρευνα που έκανε η Αστυνομία στο μαγαζί του Μίχου. Αναρωτιέται πώς δεν εντόπισαν εγκαίρως το κινητό και το tablet που είχε κρύψει ο Ηλίας Μίχος στο μαγαζί του.

«Αυτά βρέθηκαν στη σκάλα που πήγαινε στο υπόγειο. Σε ένα σημείο, λοιπόν, που ξέρουν ότι στο υπόγειο βιαζόταν το παιδί. Πώς δεν έψαξαν εκεί και βρέθηκαν μετά, και δεν βρέθηκαν από την αστυνομία. Ενας Πακιστανός πήγε και τα έδωσε όταν έμαθε ότι το συγκεκριμένο μαγαζί που καθάριζε ήταν του Μίχου», είπε η μητέρα της 12χρονης.

Κολωνός: To μήνυμα της μητέρας στην κόρη της

«Ένα μήνυμα που θέλω να στείλω στο παιδί μου είναι να μην στεναχωριέται, να μην έχει τύψεις και ενοχές για μένα καθόλου, το μόνο που δεν φταίει σε τίποτα είναι αυτό», είπε μέσα από τη φυλακή η μητέρα της 12χρονης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ