Μοιραία καθυστέρηση καταγγέλλει ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού στην τραγωδία της 17χρονης και της μητέρας της (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοιραία καθυστέρηση καταγγέλλει ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού στην τραγωδία της 17χρονης και της μητέρας της
Ενημερώθηκε: 17/11/19 - 19:06

Για μοιραία καθυστέρηση έκανε λόγο ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, στην υπόθεση της τραγωδίας της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας Δεληγιάννη και η 45χρονης μητέρας της, οι οποίες αγνοούνταν εδώ και αρκετές μέρες και τελικά εντοπίστηκαν νερές σήμερα το πρωί σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων, δίπλα στο αυτοκίνητό τους, στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, στο 26ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Κατερίνης - Ελασσόνας.

Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” μόλις έγινε γνωστή η τραγική είδηση.

“Μέσα μου με τρώει ένας θυμός και ένα γιατί. Γιατί όλη αυτή η κινητοποίηση δεν έγινε την πρώτη μέρα; Περιμέναμε 8 με 9 ημέρες με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος” είπε ο κ. Γιαννόπουλος στην Τατιάνα Στεφανίδου.

“Μπορεί το τραγικό συμβάν να συνέβαινε ακόμα και να υπήρχε έγκαιρη ενημέρωση, όμως εδώ χάθηκε χρόνος και ίσως τα θύματα να πέθαναν γι’ αυτό το λόγο. Έχουν γίνει και στο παρελθόν ανάλογα περιστατικά. Θυμάμαι περίπτωση με ένα παιδί που ήταν ζωντανό επί 8 ώρες και οι διαδικασίες ξεκίνησαν μετά από τρεις μέρες”, δήλωσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού,