Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για το ζευγάρι σατανιστών που αυτοκτόνησε στη Κεφαλονιά

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για το ζευγάρι σατανιστών που αυτοκτόνησε στη Κεφαλονιά
Ενημερώθηκε: 03/01/18 - 10:08

Η αυγή του νέου χρόνου και της υπερ-Πανσέληνου «όπλισε» το χέρι των σατανιστών για να προχωρήσουν στην αιματηρή τους θυσία στον Εωσφόρο προσφέροντας τις ζωές τους. Νέα συγκλονιστικά στοιχεία «δένουν» την υπόθεση πως το ζευγάρι είχε βρεθεί μπλεγμένο σε αίρεση. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρό το ζευγάρι των αλλοδαπών σε μία βίλα στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς.

Όπως όλα δείχνουν, ο 30χρονος Γερμανός, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν διασταυρωθεί πλήρως, και η 23χρονη Βουλγάρα φίλη του Λίλα Μποτιούσεβα, που είχε εξαφανιστεί από τις 8 Ιουνίου και οι γονείς της την αναζητούσαν, είχαν ασπαστεί τη λατρεία του Σατανά. Το επιβεβαιώνουν, σύμφωνα με την Espresso, ένα ερωτικό βοήθημα (δονητής που είχε στην άκρη του σχεδιασμένη τη μορφή του Σατανά), το μενταγιόν με την πεντάλφα που φορούσε η 23χρονη – που έδινε δείγματα της λατρείας της μέσω του Facebook- αλλά και τα κεριά που βρέθηκαν στην βίλα του τρόμου, την οποία μετέτρεψαν σε ματωμένο βωμό.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ

Το ζευγάρι δεν είχε σκοπό να αποκαλύψει τα στοιχεία του ούτε το λόγο για τον οποίο νοίκιασε τη βίλα μέσω ίντερνετ. Γι’ αυτό, άλλωστε, έφτασαν εκεί με ένα μπορντό Ι.Χ. που αποδείχθηκε κλεμμένο. Σκοπός τους ήταν να εκμεταλλευτούν την Πρωτοχρονιά και την πρώτη – και λαμπρότερη – πανσέληνο του νέου έτους για να θυσιάσουν τις ψυχές τους στον άρχοντα του σκότους. Χρειάστηκε, όμως, να επισπεύσουν τα σχέδια τους καθώς η ιδιοκτήτρια της βίλας ήθελε να κάνει εκεί οικογενειακό ρεβεγιόν.

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

Όπως υπολογίζεται ο θάνατός τους επήλθε τις βραδινές ώρες του Σαββάτου αν και τα άψυχα σώματά τους εντοπίστηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Στο χώρο βρέθηκαν κάποια μισολιωμένα κεριά με την πεντάλφα της κοπέλας που ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ του σαλονιού.