Νεαρός Αλβανός το θύμα ανθρωποκτονίας που βρέθηκε στη μέση του δρόμου στην Κυψέλη

Νεαρός Αλβανός το θύμα ανθρωποκτονίας που βρέθηκε στη μέση του δρόμου στην Κυψέλη
Ενημερώθηκε: 29/05/17 - 12:45

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του θύματος της ανθρωποκτονίας που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στη μέση του δρόμου στην Κυψέλη. Πρόκειται για έναν 24χρονο Αλβανό που ζούσε στην Ελλάδα, στο παρελθόν έχει απασχολήσει όχι για κάτι ιδιαίτερα σοβαρό αλλά για πλημμελήματα και ενημερώθηκαν σχετικά οι γονείς του που ζουν στην Αλβανία.

Το θύμα ανακάλυψε αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου ένας περαστικός, περίπου μισή ώρα μετά τις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κυψέλη, στην συμβολή των οδών Ιππολύτου και Πατησίων. Ο 24χρονος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον θώρακα και ο περαστικός ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο ΚΑΤ, κατά την διακομιδή του όμως άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο.

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, που ερευνά την υπόθεση διαπίστωσε πως το κίνητρο δεν φαίνεται να είναι η ληστεία και ταιριάζει πιο πολύ σε μία δολοφονία για προσωπικές διαφορές. Εξετάζεται η πιθανότητα αυτές οι προσωπικές διαφορές να είχαν και ένα υπόβαθρο εγκληματικής δραστηριότητας, ωστόσο είναι νωρίς ακόμα και όλα τα ενδεχόμενα ερευνώνται.

Σχετικά Θέματα:

Μυστήριο με νεκρό νεαρό άντρα στην Κυψέλη