Ο λυράρης ζητούσε γυμνές φωτογραφίες και από ανήλικο κορίτσι

 
liraris_kriti

Ενημερώθηκε: 29/03/23 - 08:21

Νέες αποκαλύψεις αναφορικά με τη «δράση» του 66χρονου λυράρη από το Ηράκλειο Κρήτης έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λυράρης -κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ανήλικο αγόρι- είχε καταγγελθεί στο παρελθόν πως ζητούσε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο από ανήλικο κορίτσι. Η Ασφάλεια Ηρακλείου είχε σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του το καλοκαίρι του 2021.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Creta24, είχε προηγηθεί η προσφυγή της μητέρας του τότε ανήλικου κοριτσιού, για να καταγγείλει τις συνομιλίες, την ανταλλαγή βίντεο και γυμνών φωτογραφιών μέσω διαδικτύου της κόρης της με διάφορα άτομα, μεταξύ των οποίων τον σήμερα 66χρονο λυράρη.

Σύμφωνα με τα όσα είχε πει η ανήλικη και ανέφερε η μητέρα της στους αστυνομικούς, οι συγκεκριμένοι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης της έστελναν βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου, ζητώντας της να στείλει κι εκείνη, κάτι που έκανε, ενώ της ζητούσαν κι άλλο υλικό εκβιάζοντάς την.

Στην κατάθεσή της η μητέρα είχε πει ότι γνώριζε τον σήμερα 66χρονο καλλιτέχνη, καθώς ήταν οικογενειακοί φίλοι. Ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη ότι η κόρη της της εκμυστηρεύτηκε πως ο λυράρης την είχε πλησιάσει όταν ήταν 13 ετών παροτρύνοντάς την να βλέπει ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο. Σύμφωνα με τη κατάθεση, ο 66χρονος συλληφθείς είχε πείσει την κόρη της να στέλνει βίντεο όπου φαίνεται να «χαϊδεύεται», ενώ και εκείνος της είχε αποστείλει βίντεο που ήταν γυμνός, χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό του, όπως εκμυστηρεύτηκε η ανήλικη στη μητέρα της.

Στην τότε κατάθεσή της η μητέρα του κοριτσιού είχε πει ότι ενώ έφευγε από το σπίτι τους και η κόρη της ήταν μόνη της, είδε τον 66χρονο να σταθμεύει το αυτοκίνητό του και να κατευθύνεται προς τα εκεί. Μόλις η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι, ο 66χρονος την αντιλήφθηκε και έφυγε.

Στη συγκεκριμένη δικογραφία αναφέρονται κι άλλα περιστατικά που αφορούσαν κυρίως ανήλικα εκείνη την περίοδο άτομα. Ο απολογούμενος λυράρης είχε αρνηθεί τις κατηγορίες.

Ο κατηγορούμενος 66χρονος θα βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης μεθαύριο Παρασκευή για να απολογηθεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ