Ο Τάσος Ξιαρχό ξεφτιλίζει κοπέλα…επειδή έχει παραπάνω κιλά!

 
Bullying σε νεαρό κορίτσι... επειδή είχε παραπάνω κιλά!

Ενημερώθηκε: 01/11/21 - 16:25

Μαρία Τσιαντούλα

Μία αθλιότητα έχει κατακλίσει τις τελευταίες ώρες το διαδίκτυο, με τον Τάσο Ξιαρχό να είναι πρωταγωνιστής σε μία άκρως κακόγουστή «κωμωδία».

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες ο χορευτής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάποια βίντεο στα οποία χλευάζει κοπέλα…επειδή έχει παραπάνω κιλά! Ναι όπως το ακούτε… ένας νέος άνθρωπος του 21ου αιώνα ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του παλεύει καθημερινά με το bulling που δέχεται για την διαφορετικότητα του, πήρε το ρόλο δικαστή και ξεφτίλισε δημόσια μία κοπέλα η οποία ήταν έξω από τα δικά του πρότυπα…μιας και όπως μας είπε από μικρό όλοι του λέγανε πως άμα είσαι εύσωμος δεν φοράς ριγιέ!

Και η αθλιότητα κορυφώθηκε, όταν συνειδητοποίησε πως η κοπέλα κατάλαβε ότι την χλευάζει και τότε κρύφτηκε στην τουαλέτα και συνέχισε την «κριτική» από κει, μίας και ένας δειλός άνθρωπος με άρρωστες απόψεις δεν θα βρει ποτέ το θάρρος να μιλήσει μπροστά στους άλλους!

Και σας ρωτάω, ποιος είναι αυτός που θα κρίνει τι θα φοράμε και τι όχι; Νομίζει πως λίγοι followers και δέκα συνεντεύξεις στην τηλεόραση του δίνουν το δικαίωμα να κρίνει τον κόσμο; Αλλά, δυστυχώς αυτή είναι η λυπηρή πραγματικότητα της εποχής μας…Ένα μάτσο κομπλεξικοί Influencers οι οποίοι βγάζουν τα απωθημένα και τα κόμπλεξ τους, θύματα και οι ίδιοι της εικόνας τους. Μία εικόνα ψεύτικη, πλασματική, κατασκευασμένη προκειμένου να είναι αρεστοί στους άλλους!

Όμως το να είσαι κοινωνικά απορυθμισμένη προσωπικότητα και ανίκανος να σεβαστείς την διαφορετικότητα, την οποία όμως όταν αφορά εσένα τον ίδιο την υπερασπίζεσαι, είναι κάτι το οποίο αργά η γρήγορα θα φανεί. Και ευτυχώς για κάτι τέτοιους τύπους οι μάσκες εύκολα πέφτουν!

Δείτε παρακάτω το βίντεο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ