Οι καθηγητές κλείνουν τη Φιλοσοφική για να αποτρέψουν πάρτι - «Ρουβίκωνας»: «Η σχολή θα ανοίξει... ο κόσμος να χαλάσει»

Οι καθηγητές κλείνουν τη Φιλοσοφική για να αποτρέψουν πάρτι -  «Ρουβίκωνας»: «Η σχολή θα ανοίξει... ο κόσμος να χαλάσει»
Ενημερώθηκε: 07/11/18 - 07:45

Κλειστή  η Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ, μετά από απόφαση της Συγκλήτου, προκειμένου να μην γίνει το ρεμπέτικο γλέντι που έχει προγραμματίσει ο «Ρουβίκωνας».

Η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής αποφάσισε για συμβολικούς λόγους να παραμείνει κλειστή σήμερα η Σχολή, επισημαίνοντας την αυθαίρετη παρουσία της αναρχικής συλλογικότητας στο χώρο.

«Η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής, με συνέπεια στη μέχρι τώρα στάση της σχετικά με την αυθαίρετη παρουσία της “Αναρχικής Συλλογικότητας Ρουβίκωνας” στη Σχολή και αρνούμενη να αποδεχθεί την εξαγγελθείσα χθες δράση της, ανακοινώνει ότι αύριο, Τετάρτη 7/11/2018, η Σχολή θα παραμείνει συμβολικά κλειστή», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Αντιδρά ο «Ρουβίκωνας» -Η σχολή θα ανοίξει... ο κόσμος να χαλάσει

Ωστόσο, με ανάρτηση στο Facebook, η «Φοιτητική Ομάδα Ρουβίκωνας» διαμηνύει ότι το ρεμπέτικο γλέντι θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 13:00 σήμερα το μεσημέρι, και προειδοποιεί ότι η σχολή θα ανοίξει... ο κόσμος να χαλάσει. Παράλληλα, καλεί τους φοιτητές να περιφρουρήσουν το άσυλο.