Οι περισσότερες και εντονότερες βροχές θα εκδηλωθούν την Παρασκευή - Νέο βαρομετρικό χαμηλό Κυριακή - Δευτέρα

 
βροχερος καιρος

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 16/10/25 - 08:29

Σήμερα Πέμπτη  Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα σημειωθούν  τοπικές βροχές και στο Ιόνιο μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές συννεφιές .  Οι άνεμοι  θα πνέουν στο Ιόνιο Ν 5 με 7  μποφόρ και στο Αιγαίο Β 3 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 21 με 23 βαθμούς και στα νότια έως 24 βαθμούς.

Την Παρασκευή  βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν  στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Στα  Δ - ΒΔ τα φαινόμενα δεν αποκλείεται να είναι τοπικά έντονα. Οι Ν. άνεμοι στο Ιόνιο θα ενισχυθούν και η έντασή τους θα φτάσει τα 7 με 8 μποφόρ.  Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος το Σάββατο άστατος καιρός με τις βροχές να εκδηλώνονται κυρίως στα Δ , τα Β και το Α. Αιγαίο , η ένταση των ανέμων μέχρι 5  μποφόρ, και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα κεντρικά και τα νότια.

Αττική

Καιρός σήμερα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Άνεμοι: Β – ΒΑ 3 με 4 και στα Α μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 23 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη

Καιρός σήμερα  Τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Θερμοκρασία: έως 19 με 20 βαθμούς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ