Ωραιόκαστρο: Συνελήφθησαν μετά από κινηματογραφική καταδίωξη δύο ληστές ΑΤΜ

Ωραιόκαστρο: Συνελήφθησαν μετά από κινηματογραφική καταδίωξη δύο ληστές ΑΤΜ
Ενημερώθηκε: 01/03/20 - 10:44

Δύο επίδοξοι ληστές ΑΤΜ συνελήφθησαν μετά από κινηματογραφική καταδίωξη στον Δρυμό Ωραιοκάστρου, όταν επιχείρησαν τα ξημερώματα της Κυριακής να πάρουν τα χρήματα από Αυτόματη Ταμειακή Μηχανή τράπεζας στο κτίριο της παλιάς δημοτικής κοινότητας Μυγδονίας, προκαλώντας ανατίναξη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Πολίτες Ωραιοκάστρου» οι φερόμενοι δράστες, που κατά πάσα πιθανότητα χρησιμοποίησαν τη μέθοδο διοχέτευσης αερίου, δεν κατάφεραν να ανοίξουν το ΑΤΜ και προσπάθησαν να εξαφανιστούν, όμως, εντοπίστηκαν πολύ γρήγορα από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη στους δρόμους του χωριού.

«Με ειδοποίησαν περίπου στις 05:00 τα ξημερώματα να πάω εσπευσμένα στην Κοινότητα» ανέφερε στο Polites Oraiokastrou ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, Κώστας Πατσαλάς και συνέχισε:

«Εκεί με περίμενε κλιμάκιο της αστυνομίας, όπου και με ενημέρωσε στη συνέχεια τόσο για την απόπειρα κλοπής όσο και για τη σύλληψη δύο δραστών ύστερα από καταδίωξη στα σοκάκια του χωριού. Το ΑΤΜ δεν κατάφεραν να το ανοίξουν, προκάλεσαν όμως υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου της παλαιάς Κοινότητας του Δρυμού» κατέληξε ο κ. Πατσαλάς.

Ωραιόκαστρο: Συνελήφθησαν οι δράστες που προσπάθησαν να ανατινάξουν ΑΤΜ