Πανελλήνιες 2018: Υποψήφια πιάστηκε... «στα πράσα» και μηδενίστηκε-Συνελήφθη η αδερφή της!

Πανελλήνιες 2018: Υποψήφια πιάστηκε... «στα πράσα» και μηδενίστηκε-Συνελήφθη η αδερφή της!
Ενημερώθηκε: 13/06/18 - 12:34

Πανελλήνιες 2018: Σάλος έχει προκληθεί στην Κω, όπου κατά την διάρκεια των εξετάσεων ο... ιδιαίτερος ζήλος που είχε μία μαθήτρια κίνησε την περιέργεια του επιτηρητή με τον ίδιο να ανακαλύπτει γιατί η υποψήφια έγραφε... ασταμάτητα!

Όταν πλησίασε στο θρανίο της εν λόγω υποψήφιας, που εξεταζόταν στο μάθημα της Ιστορίας στο 2ο ΓΕΛ της Κω , ο επιτηρητής παρατήρησε πως εκείνη είχε στο αυτί της ένα ακουστικό με καλώδιο, το οποίο είχε κρύψει μέσα στα μαλλιά της! Μέσω αυτού, η μαθήτρια επικοινωνούσε με την αδερφή της, η οποία της έδινε τις λύσεις για το εξεταζόμενο μάθημα!

Διαβάστε ακόμα: Πανελλήνιες 2018: Δύσκολα τα θέματα Φυσικής και βατά τα θέματα Ιστορίας και Ανάπτυξης Εφαρμογών - Οι απαντήσεις

Το γραπτό της με συνοπτικές διαδικασίες μηδενίστηκε, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό συνελήφθη και η αδερφή της! Σύμφωνα με πληροφορίες στην αίθουσα επικράτησε αναστάτωση ενώ στο σχολείο κλήθηκε η αστυνομία που ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης. Οι Πανελλήνιες συνεχίστηκαν κανονικά για τους υπόλοιπους υποψήφιους, που σίγουρα θα θυμούνται για καιρό τα όσα έζησαν.