Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του Αλβανού οικοδόμου-Για χρέος 150 ευρώ ο φόνος!

Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του Αλβανού οικοδόμου-Για χρέος 150 ευρώ ο φόνος!
Ενημερώθηκε: 22/12/16 - 13:01
Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Παραδόθηκε στις 10 το βράδυ στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής ο 50χρονος Έλληνας κυπριακής καταγωγής, που πυροβόλησε και σκότωσε στην μέση του δρόμου, επί της οδού Πλάτωνος 64 στην Αρτέμιδα, έναν 59χρονο Αλβανό οικοδόμο και πατέρα τριών παιδιών!

Ο δράστης ήταν από την πρώτη στιγμή γνωστός στις Αρχές και αναζητείτο, μέχρι που πείστηκε να παραδοθεί και έτσι το βράδυ πήγε στην ΓΑΔΑ μαζί με τον πατέρα του και παραδόθηκε.

Στην κατάθεσή του είπε πως πριν περίπου 7-8 μήνες είχε δανείσει στον παλιό συνεργάτη του, συνάδελφό του και γείτονά του, καθώς και εκείνος οικοδόμος ήταν, οικοδομικά υλικά αξίας 150 ευρώ και έκτοτε το θύμα του χρωστούσε τα χρήματα, με αποτέλεσμα αυτό να γίνει λόγος συχνής προστριβής μεταξύ τους και καθημερινών απειλών του ενός προς τον άλλον.

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, χθες στις 10 το πρωί τον συνάντησε τυχαία στον δρόμο και άρχισε ο ένας να βρίζει τον άλλον με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια. Τότε μπήκε στην μέση ένας περαστικός για να τους χωρίσει και ο δράστης πήγε στο αυτοκίνητό του πήρε την καραμπίνα του και τον πυροβόλησε δύο φορές, στο στομάχι και το κεφάλι, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Παρότι, παραδόθηκε στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε πως εκπυρσοκρότησε το όπλο του, ωστόσο σε μία τυχαία εκπυρσοκρότηση ούτε οι δύο απανωτές βολές μπορούν να δικαιολογήθούν εύκολα ούτε βεβαίως το στομάχι και το κεφάλι αντίστοιχα που πέτυχε... Επίσης, ερωτηματικά προκαλεί ο ισχυρισμός περί... "κακιάς στιγμής", με την καραμπίνα έτοιμη και γεμάτη μέσα στο αυτοκίνητο...

Ο δράστης που είναι και αυτός πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και κατάφερε να κλείσει δύο σπίτια για 150 ευρώ, αναμένεται να οδηγηθεί με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, ενώπιον του εισαγγελέα.

Σχετικά Θέματα:

Εν ψυχρώ εκτέλεση ενός Αλβανού στην Αρτέμιδα στην μέση του δρόμου