Παραλίγο τραγωδία για 22χρονο: Τον δάγκωσε οχιά στην Πιερία και δεν υπήρχε αντίδοτο μέχρι την Θεσσαλονίκη

Παραλίγο να αφήσει την τελευταία του πνοή ένας 22χρονος, που τον δάγκωσε οχιά στην Πιερία και δεν υπήρχε πουθενά αντίδοτο
Ενημερώθηκε: 20/07/18 - 21:22

Παραλίγο να αφήσει την τελευταία του πνοή ένας 22χρονος, που τον δάγκωσε οχιά στην Πιερία και δεν υπήρχε πουθενά αντίδοτο. 

Ηταν απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο 22χρονος βρισκόταν μαζί με τους γονείς του σε ένα χωράφι της Κονταριώτισσας Πιερίας και έσπαζαν καπνά. Ξαφνικά, μια οχιά δάγκωσε τον νεαρό στο δεξί του χέρι και μεταφέρθηκε άμεσα από τον πατέρα του στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου έγινε εισαγωγή και τοποθετήθηκε ορός. Εως τις 10 τη νύχτα, η μητέρα του είχε την εντύπωση πως όλα πάνε καλά και στο παιδί της είχε τοποθετηθεί αντιοφικός ορός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 

 

«Τότε, όμως, ενημερώνουν τον σύζυγό μου πως πρέπει να πάει στο Νοσοκομείο "Γεννηματάς" της Θεσσαλονίκης και να φέρει αντίδοτο, καθώς έψαχναν ως εκείνη τη στιγμή για αντιοφικό ορό, αλλά δεν υπήρχε πουθενά στην Πιερία! Ως τότε είχαμε άγνοια και ήμαστε ήσυχοι. Οπως καταλαβαίνετε, το σοκ ήταν μεγάλο. 

Στο μεταξύ, σε επικοινωνία με το παιδί μου, διαπιστώνω ότι δεν είναι καλά. Μου είπε ότι το χέρι του πρήστηκε ακόμη περισσότερο, είχε αλλάξει χρώμα και είχε αναγούλες» λέει χαρακτηριστικά η μητέρα, που ενημερώθηκε πως ήταν έτοιμη η Εντατική, σε περίπτωση που χρειαζόταν.

Ομως ο σύζυγός της, που είχε φύγει για τη Θεσσαλονίκη, επέστρεψε με δύο αντιοφικούς ορούς από τα Νοσοκομεία «Γεννηματάς» και ΑΧΕΠΑ. Τελικά ο ορός τοποθετήθηκε στον 22χρονο κοντά στη μία τα ξημερώματα της Τρίτης, επτά ώρες μετά την εισαγωγή του, ενώ ήδη είχε αναπνευστικά προβλήματα. Από τότε παραμένει στο νοσοκομείο και βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση.