Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου έξω από σχολείο

 
Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου έξω από σχολείο

Ενημερώθηκε: 30/04/24 - 10:07

Ένα 13χρονο αγόρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, όταν χτυπήθηκε άγρια από συνομήλικό του από άλλο Γυμνάσιο στην Πάτρα.

Όλα άρχισαν όταν ο 13χρονος «αρπάχτηκε» με συμμαθητή του και εκείνος «κουβάλησε» παρέα δέκα περίπου ατόμων από άλλο σχολείο, επίσης κοντά στο κέντρο της Πάτρας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, flamis.gr.

Η σχολική συμμορία των «δέκα» έφτασε έξω από το Γυμνάσιο του θύματος, τον κάλεσαν «πιο πέρα» από την είσοδο για να «συζητήσουν» και τότε άναψαν τα αίματα. Ο τσακωμός ήταν άγριος, το ξύλο ανελέητο και ένας από τη συμμορία τοποθέτησε ένα κλειδί ανάμεσα στα δάχτυλά του και γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον 13χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά πάνω από το φρύδι. Ο 13χρονος αιμορραγούσε και εκλήθη ασθενοφόρο ώστε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ενημερώθηκαν οι γονείς του, αλλά έως και χθες δεν είχε γίνει γνωστό αν προχώρησαν σε μήνυση. Ο 13χρονος φέρει ακόμη τα «σημάδια» του χτυπήματος στο πρόσωπό του, ενώ οι συνομήλικοί του από το άλλο Γυμνάσιο μόλις κατάλαβαν τι είχε συμβεί… το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν.

Για το θέμα είναι ενήμερη και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και η Προϊσταμένη Ευγενία Πιερρή έχει δώσει εντολή να γίνει έρευνα αμέσως με την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία, μετά τις διακοπές του Πάσχα. Καθότι το επεισόδιο συνέβη την τελευταία ημέρα λειτουργίας των σχολείων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ