Περιφέρεια Αττικής για το κυκλοφοριακό χάος στην Συγγρού: Να γιατί γίνονται τώρα τα έργα

Περιφέρεια Αττικής: Να γιατί έπρεπε να γίνουν τώρα τα έργα
Ενημερώθηκε: 05/06/19 - 21:40

Ανακοίνωση για τα έργα που πραγματοποιούνται σε τμήμα της Λεωφόρου Συγγρού, με αποτέλεσμα να παρατηρείται καθημερινά μεγάλο μποτιλιάρισμα, εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής.

Γράφτηκε συγκεκριμένα:

«Οι σοβαρές καθιζήσεις που σημειώθηκαν σε τμήμα της Λεωφόρου Συγγρού (από το ύψος Καλλιρρόης έως το ύψος Φραντζή), επέβαλαν την άμεση εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης με παράλληλες ρυθμίσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων, οι οποίες συναποφασίστηκαν από την Περιφέρεια Αττικής και την Τροχαία», τονίζεται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

«Τα έργα εκτελούνται επί 18ωρου μια και λόγω τεχνικών ιδιαιτεροτήτων δεν είναι εφικτή η 24ωρη εργασία. Οι φθορές και οι καθιζήσεις του οδοστρώματος, παρά τις συντηρήσεις, καθιστούσαν το πρόβλημα επιτακτικό, επιβάλλοντας σε βάθος ανακατασκευή της οδού. Η περιφέρεια σε συντονισμό με την τροχαία και με άλλους εμπλεκόμενους φορείς καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρωθούν το συντομότερο οι εργασίες, λόγος για τον οποίο τα συνεργεία της εργάζονται σε διπλές βάρδιες», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Εμείς να ευχηθούμε καλά κουράγια...