Φρίκη στον Έβρο - Συγκλονισμένοι όσοι βρέθηκαν στο σημείο του αποτρόπαιου εγκλήματος με τρεις γυναίκες δολοφονημένες με μαχαίρι

Φρίκη στον Έβρο - Συγκλονισμένοι όσοι βρέθηκαν στο σημείο του αποτρόπαιου εγκλήματος με τρεις γυναίκες δολοφονημένες με μαχαίρι
Ενημερώθηκε: 11/10/18 - 09:21

Φρίκη στον Έβρο όπου έσφαξαν τρεις γυναίκες δίπλα στο ποτάμι. Οι γυναίκες εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης από αγρότη σε παρέβρια περιοχή στο Πραγγί Διδυμοτείχου. Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες, έσφαξαν στην κυριολεξία, μία γυναίκα περίπου 30 με 35 ετών, μία νεαρότερη γυναίκα κι ένα ανήλικο κορίτσι.

Οι τρεις γυναίκες ίσως και να έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους, κάτι που θα φανεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA.

Όσοι βρέθηκαν στο σημείο του εγκλήματος είναι συγκλονισμένοι από την εικόνα πουαντίκρισαν. Η κάθε μία από τις γυναίκες ήταν δεμένη, ενώ και οι τρεις είχαν βαθύ τραύμα στο λαιμό. Στο σημείο εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια, το ένα σύμφωνα με πληροφορίες στρατιωτικού τύπου.

Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισε πρώτος αγρότης, ο οποίος πήγε στο χωράφι του για να εκτελέσει εργασίες. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τα τρία πτώματα βρίσκονταν στην περιοχή περισσότερες από τρεις ημέρες.

Κανείς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα ούτε για την ταυτότητα των θυμάτων, αλλά ούτε και του δράστη ή των δραστών.

Τα θύματα είναι μελαμψά, κάτι που πιθανώς οδηγεί στο να έχουν καταγωγή ή από τη βόρεια Αφρική ή από την Ασία.

Η αστυνομία, έχει ξεκινήσει έρευνες για την εξακρίβωση στοιχείων των θυμάτων και αναζητεί κάθε αξιοποιήσιμο στοιχείο.

Τα σενάρια είναι πολλά, αλλά χωρίς κάποια μαρτυρία, την ιατροδικαστική έκθεση και οποιοδήποτε άλλο αξιοποιήσιμο στοιχείο, τα σενάρια παραμένουν μόνο σενάρια.

Η αστυνομία ερευνά προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς να αποκλείει οποιοδήποτε ενδεχόμενο. Σε κάθε περίπτωση πάντως το έργο των αστυνομικών είναι δύσκολο, ειδικά αν ο δράστης (στην περίπτωση που είναι ένας) έχει επιστρέψει στην Τουρκία και δεν υπάρχει κάποιο ίχνος του.

Πηγή: thrakikanea.gr