Πορεία υπέρ...Σώρρα στην Λάρισα

Πορεία με συνθήματα στο κέντρο της Λάρισας από οπαδούς του Σώρρα
Ενημερώθηκε: 13/01/18 - 14:36

Μερικά πράγματα δείχνουν πως είναι ανίκητα στην Ελλάδα, καθώς ακόμα και τώρα που τα ψεύδη του Αρτέμη Σώρρα έχουν αποκαλυφθεί, με πάμπολλους πολίτες να βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής, υπάρχει κόσμος που δείχνει την πίστη του στον καταζητούμενο.

Ανήμερα των Θεοφανείων στα διόδια του Ρίου, οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα και της «Ελλήνων Συνέλευσις» μοίραζαν φυλλάδια στους οδηγούς που σταματούσαν για να πληρώσουν τα διόδια. Μαζί με τα φυλλάδια φώναζαν και ανάλογα συνθήματα έχοντας μάλιστα και ντουντούκα για να ακούγονται.

ΤΟ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ

 

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σήμερα στην Λάρισα και είναι απορίας άξιο το πώς μπορεί να υπάρχουν ακόμα υποστηριχτές που εξαπατήθηκαν από τον Αρτέμη Σώρρα και βρέθηκαν περισσότερο χρεωμένοι.

 "

Πάνω από 500 υποστηρικτές του και μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στα γραφεία του φορέα και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Οι οπαδοί του Σώρρα έκαναν «κατάληψη» στα διόδια (ΦΩΤΟ)

 

Σύμφωνα με το onlarissa, κρατώντας πανό και πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα, το πλήθος των διαδηλωτών επέμενε στο ότι η λύση για το ελληνικό χρέος θα έρθει μέσα από την περιβόητη «Τράπεζα της Ανατολής» και το αμύθητο ποσό των 600 δις ευρώ που υποστηρίζουν πως πρέπει να εισπραχθεί από την ελληνική κυβέρνηση προς όφελος των Ελλήνων...