Προειδοποίηση: Χωρίς παρουσία αστυνομίας το επόμενο πρωτάθλημα

 
Προειδοποίηση: Χωρίς παρουσία αστυνομίας το επόμενο πρωτάθλημα

Ενημερώθηκε: 09/05/17 - 11:00

Τα έκτροπα που σημειώθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και έκαναν τον γύρο του κόσμου, με τους δεκάδες τραυματίες, το «πληγωμένο» γήπεδο και το «μακελειό» στην αερογέφυρα, ασκήθηκε έντονη κριτική στην Αστυνομία.

ΕΠΟ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εξαπέλυσε βολές κατά , ομάδων και πολιτείας και κάνει λόγο για οπαδικούς στρατούς που επιχειρούν να δολοφονήσουν αστυνομικούς και υγιείς φιλάθλους.

πρωτάθλημα

Παράλληλα αναφέρει πως θα αναλάβει πρωτοβουλίες έτσι ώστε το επόμενο ίσως να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία αστυνομικών.

Η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, ένας υποδειγματικός ποδοσφαιρικός αγώνας όπως με απύθμενο θράσος αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Π.Δ.Ε. της Ε.Π.Ο.

Όπως κάθε Κυριακή συμβαίνει σε πολλούς ποδοσφαιρικούς αγώνες, «φίλαθλοι» δηλαδή κατά το κοινώς λεγόμενο αλητήριοι με όπλα πέτρες, τούβλα, μολότωφ, φωτοβολίδες, καδρόνια, καπνογόνα στρέφονται κατά Αστυνομικών και κατά όποιου πραγματικού υγιούς φιλάθλου, με σκοπό τον τραυματισμό τους ακόμα ακόμα και την δολοφονία τους.

Ναι για τέτοιους αλητήριους μιλάμε!!!

Φυσικά όλοι τους απολαμβάνουν ασυλία από τις Π.Α.Ε., Ε.Π.Ο., ακόμη ακόμη και από την επίσημη πολιτεία για διαφορετικούς φυσικά λόγους, οπαδικοί στρατοί για πίεση στην πολιτεία και για τα ψηφαλάκια που όλοι τους έχουν ανάγκη.

Και για να προλάβουμε το ερώτημα γιατί η Αστυνομία δεν τους συλλαμβάνει απαντάμε:

Γιατί η Αστυνομία, δεν έχει στην ουσία την ευθύνη και την διαχείριση αλλά οι Π.Α.Ε. και οι Απόστρατοι Ανώτατοι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., που έχουν προσληφθεί ως υπεύθυνοι ασφαλείας, για ευνόητους λόγους.

Κλείνοντας η Ομοσπονδία μας, θα πάρει πρωτοβουλίες έτσι ώστε το επόμενο πρωτάθλημα ίσως να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία Αστυνομικών αφού αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι θα επιτραπεί να στέλνονται Αστυνομικοί στα γήπεδα, ως πρόβατα επί σφαγή, για να συνεχίσουν ορισμένοι το «θεάρεστο έργο τους».

Οψόμεθα...

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν το απόγευμα

Ανατίναξαν και άδειασαν ΑΤΜ μέσα σε ΤΕΙ!

«Μυστήριο» ο θάνατος της Μαίρης Τσώνη - Δείτε το σπίτι που βρέθηκε νεκρή (ΦΩΤΟ)