Πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού» στην υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης (ΒΙΝΤΕΟ)

 
βιασμοσ

Ενημερώθηκε: 22/03/23 - 18:42

Ο 24χρονος που κατηγορείται για την υπόθεση μαστροπείας του 14χρονου κοριτσιού από τη δομή ανηλίκων της Νέας Σμύρνης είναι πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου», ο οποίος έγινε γνωστός μιλώντας σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Τότε είχε προβεί σε καταγγελίες για τη δομή, τις οποίες στη συνέχεια απέσυρε, κάνοντας λόγο για ψεύδη .Ο 24χρονος είναι ένας εκ των τριών συλληφθέντων για την υπόθεση του 14χρονου κοριτσιού.

Πρόκειται για τον 24 χρονο Ελλάδιο Σ., ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο, το οποίο έχει επίσης συλληφθεί και εμπλέκεται στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

WhatsApp-Image-2023-03-22-at-17_18_01-_2_

Ο σκοτεινός ρόλος του Ελλάδιου Σ., όπως αναφέρεται στη δικογραφία, είναι ο εξής: «Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ. κατόπιν σχετικών ερωτήσεων παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ης Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (αναφέρεται το όνομα του ξενοδοχείου) το οποίο βρίσκεται επί της οδού (αναφέρεται η οδός) στο Μεταξουργείο από κοινό με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους ονόματι “Ρουσλάν” αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου (αναφέρεται ο αριθμός). Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ. ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο»

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και σε άλλα επίπεδα, κυρίως όσον αφορά την αξιοποίηση των στοιχείων που εντόπισαν μετά τη σύλληψη των τριών ανδρών, του 30χρονου «Ταχίρ» και δύο Ελλήνων

Τα κινητά των συλληφθέντων πρόκειται να γίνουν «φύλλο και φτερό» προκειμένου να διαπιστωθεί πόσες φορές έχουν μιλήσει με την ανήλικη και πόσες φορές είχαν συναντηθεί μαζί της σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο.

Επιπλέον, στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι κλήσεις και οι συνομιλίες που είχαν οι συλληφθέντες με άλλα άτομα, καθώς ερευνάται αν πρόκειται για «πελάτες» οι οποίοι έναντι αμοιβής κακοποιούσαν σεξουαλικά τη 14χρονη.

Εξετάζουν τη «διαδρομή» των βίντεο

Παράλληλα διενεργείται εκτεταμένη έρευνα σχετικά με τα βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του 24 χρονου συλληφθέντα, ο οποίος ενώπιον των αστυνομικών ισχυρίστηκε πως δεν συνευρέθηκε με τη 14χρονη αλλά τραβούσε μόνο βίντεο.

Ο 24χρονος είχε στο κινητό του επτά αρχεία βίντεο και μία φωτογραφία. Πρόκειται για ψηφιακά υλικά για τα οποία διεξάγεται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η «διαδρομή» τους, καθώς υπάρχουν φόβοι πως ίσως έβγαιναν προς πώληση στις σκοτεινές γωνιές του Διαδικτύου και κατέληγαν σε παιδόφιλους

Γι’ αυτό άλλωστε η έρευνα έχει επεκταθεί και στα προφίλ που διατηρούσαν οι συλληφθέντες στα social media. Οι αστυνομικοί θέλουν να δουν με ποιους συνομιλούσαν και εάν διαμοίραζαν μεταξύ τους υλικό παιδικής πορνογραφίας. 

Απολογούμενοι οι τρεις συλληφθέντες παραδέχτηκαν τις εις βάρος τους κατηγορίες, ενώ ο άνδρας, που φαίνεται να ήρθε σε επαφή με το ανήλικο κορίτσι, διαφεύγει της σύλληψης.

Οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία.

Τέλος , η 14χρονη επέστρεψε στην δομη και αναμένεται να καταθέσει για το τι ακριβώς είχε συμβεί στο ξενοδοχείο του Μεταξουργείου, αλλά και ποια ήταν η σχέση της με τους τρεις συλληφθέντες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ