Πτώση του Phantom: «Το όνειρό του ήταν μόνο η πατρίδα (...) Αγαπούσε πολύ την πατρίδα. Ηταν ταμένος στο να γίνει πιλότος»

 
pateras-pilotou

Ενημερώθηκε: 31/01/23 - 12:31

Απαρηγόρητη η οικογένεια του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, του χειριστή της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασε τη ζωή του στην πτώση του Phantom F4 χτες στα ανοιχτά της Ανδραβίδας.

Ο πατέρας του 29χρονου υποσμηναγού μίλησε σήμερα στο Action 24 και επανέλαβε πως ο γιος του αγαπούσε τη δουλειά του και την πατρίδα του. Μάλιστα συγκλονίζουν τα λόγια του για όσα του είχε εκμυστηρευτεί. «Μου είχε επαναλάβει πολλές φορές ότι δεν τον ενδιέφερε αν ζήσει ή αν πεθάνει», λέει βουρκωμένος. «Το όνειρό του ήταν μόνο η πατρίδα, δεν τον ενδιέφεραν, ούτε τα χρήματα, ούτε τίποτα. Αγαπούσε πολύ την πατρίδα. Ηταν ταμένος στο να γίνει πιλότος».

«Το παιδί αγαπούσε πολύ τη δουλειά του. Τελευταία ημέρα που τον είδα - είχα να τον δω πέντε μήνες - μου λέει “όλα καλά”, του λέω “πρόσεξε γιατί ο Ερντογάν είναι ύπουλος”. Όχι μου λέει, “έχουμε σχέδιο να αντιμετωπίσουμε τα πάντα”. Μου είχε επαναλάβει πολλές φορές ότι δεν τον ενδιέφερε αν ζήσει ή αν πεθάνει», είπε στο Action24 ο πατέρας του, Κώστας Τουρουτσίκας.

«Η μητέρα του δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον. Τα αδέρφια του είναι σε κατάσταση σοκ. Ήταν πολύ αγαπημένα, δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία».

Συγκλονίζει ο πατέρας του 29χρονου πιλότου - Η τελευταία τους συνομιλία (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ