Σε εξέλιξη η κακοκαιρία στην Αττική - Προβλήματα στους δρόμους - Δείτε live την κίνηση

Σε εξέλιξη η κακοκαιρία στην Αττική - Προβλήματα στους δρόμους - Δείτε live την κίνηση
Ενημερώθηκε: 14/12/20 - 08:44

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει από τις βραδινές ώρες την Αττική κυρίως στα ανατολικά του νομού, αρκετοί δρόμοι πλημμύρισαν, ενώ ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί από αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί ήδη 14 κλήσεις για κοπές δέντρων. Από την κακοκαιρία σημειώθηκε πτώση δέντρου σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και Ομήρου στη Νέα Σμύρνη. Ειδικότερα, ένα μεγάλο δέντρο έπεσε από τον αέρα και τη βροχή και καταπλάκωσε ένα αυτοκίνητο, ενώ έσπασε και ζαρντινιέρες. Άντρες της πυροσβεστικής έκοψαν το δέντρο σε κομμάτια και οχήματα του δήμου τα περισυνέλλεξαν προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος. Πτώσεις δέντρων έχουν σημειωθεί και σε άλλα τέσσερα σημεία στη Νέα Σμύρνη.

Ήπια κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα στους δρόμους της Αθήνας, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται κυρίως στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού από το ύψος της Λοσίων μέχρι τη Νέα Χαλκηδόνα.

ΚΙΝΗΣΗ

Δυσκολίες στην κυκλοφορία παρατηρούνται επίσης τμηματικά και στη λεωφόρο Κηφισίας, τη  λεωφόρο Μεσογείων και τη λεωφόρο Αθηνών.

 ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ