Σεισμός στην Τουρκία - Τραγικός επίλογος: Νεκρά τα μέλη των ομάδων βόλεϊ αγοριών - κοριτσιών από σχολείο της Αμμοχώστου

 
Ομάδες βόλεϊο θύματα του σεισμού

Ενημερώθηκε: 10/02/23 - 13:59

Εφιαλτικός ο (προσωρινός) αριθμός των νεκρών του φονικού σεισμού σε Τουρκία και Συρία. Χιλιάδες άνθρωποι καταπλακώθηκαν στα ερείπια. Γονείς έχασαν τα παιδιά τους, παιδιά έμειναν ορφανά, οικογένειες ξεκληρίστηκαν, όπως ξεκληρίστηκε και η σχολική ομάδα βόλεϊ ης Αμμοχώστου!!! Αδύνατον να χωρέσει ο νους το μέγεθος της τραγωδίας...

Εδώ και μέρες οι διασώστες έψαχναν στα ερείπια ξενοδοχείου στην περιοχή Αντιγιαμάν, μέλη μιας μαθητικής ομάδας βόλεϊ από την Αμμόχωστο που αγνοούνταν. Η ομάδα είχε βρεθεί στην περιοχή για τουρνουά την ημέρα του φονικού σεισμού. Η μοίρα όμως έπαιξε γι' αυτούς το χειρότερο παιχνίδι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Αρχών, τα άψυχα σώματα 16 ανθρώπων βρέθηκαν στα ερείπια του ξενοδοχείου Isias, όπου διέμενε η ομάδα των 39 ατόμων.Πρόκειται για δύο ομάδες αγοριών και κοριτσιών.

Το επταώροφο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν τα παιδιά, μαζί με γονείς και καθηγητές από το Turkish Maarif College της Αμμοχώστου, κατέρρευσε από τον σεισμό. Τέσσερα άτομα της ομάδας κατάφεραν να βγουν από τα ερείπια με δικά τους μέσα αμέσως μετά το σεισμό.Η μικρότερη εκ των μαθητών (αγοριών και κοριτσιών) που βρέθηκαν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι 14 ετών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ