Σεισμός Τουρκία: Η μόλις 10 ημερών Γιαγκίζ και η μαμά της απεγκλωβίστηκαν μετά από 90 ώρες!!!

 
Διάσωση παιδιού

Ενημερώθηκε: 10/02/23 - 08:52

Και ενώ όσο περνούν οι ώρες οι ελπίδες για ανεύρεση ζωντανών στα ερείπια σβήνουν, δεν λείπουν οι περιπτώσεις, τα μικρά θαύματα που δείχνουν ότι δεν έχουν ακόμη τελειώσει όλα.

Ενά μικρό θαύμα όπως στην περίπτωση της Ουλάς, ενός νεογέννητου κοριτσιού μόλις 10 ημερών, που ανασύρθηκε ζωντανό κάτω από τα συντρίμμια κτιρίου στην επαρχία Χατάι μαζί με τη μαμά του. Τόσο η μητέρα όσο και η μικρούλα είχαν παραμείνει θαμμένες για 90 ολόκληρες ώρες, ωστόσο κατάφεραν να παραμείνουν ζωντανές μέχρι να τις βρουν οι διασώστες.

Η είδηση της διάσωσης του βρέφους με τη μητέρα του έκανε τον γύρο των social media, με πολλούς να εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς τους διασώστες που δεν έχουν σταματήσει λεπτό την προσπάθεια να σώσουν όσο περισσότερες ζωές γίνεται.

«Η Γιαγκίζ Ουλάς είναι μόλις 10 χρονών. 90 ώρες μετά από τον σεισμό, απεγκλωβίστηκε από τα ερείπια με τη μητέρα της» έγραψε ο Εκρέμ Ιμάμογλου στο Twitter, σε ένα από τα δεκάδες σχόλια για το περιστατικό.

Αρκετά 24ωρα μετά τις φονικές σεισμικές δονήσεις στην Τουρκία και τη Συρία, οι ελπίδες για τους εγκλωβισμένους κάτω από τα ερείπια (που πολλοί εκτιμούν ότι είναι χιλιάδες) έχουν αρχίσει να σβήνουν. Ωστόσο, τα σωστικά συνεργεία και εθελοντές συνεχίζουν άοκνα την τιτάνια προσπάθεια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ