Σμύρνη: Κεμαλικοί φώναξαν συνθήματα κατά του Παυλόπουλου και της Ελλάδας για την Συνθήκη της Λωζάννης

 
Σμύρνη: Κεμαλικοί φώναξαν συνθήματα κατά του Παυλόπουλου και της Ελλάδας για την Συνθήκη της Λωζάννης

Ενημερώθηκε: 26/07/17 - 23:38

Από όλες τις πλευρές και τις κατευθύνσεις έρχονται οι προκλήσεις των Τούρκων, εναντίον της χώρας μας και αυτό για να μην νομίζει κανείς ότι είναι κάποιος καλύτερος από τον άλλον στην γειτονική χώρα...

Μετά τις αναρίθμητες προκλήσεις του Ερντογάν και των ισλαμιστών του και μετά τις προκλήσεις των εθνικιστών «Γκρίζων Λύκων» που μας απειλούν να μας πάρουν τα νησιά και να μας ρίξουν ξανά στη θάλασσα, στην εσωτερική αυτή κόντρα της Τουρκίας ποιος είναι ο ποιος καλός φασίστας, επιδόθηκαν και οι Κεμαλικοί του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, όπου 35 άτομα από αυτούς συγκεντρώθηκαν σήμερα έξω από το ελληνικό Προξενείο με αφορμή την επέτειο υπογραφής της Συνθήκης της Λωζάννης, η οποία είναι της μόδας τώρα στην Τουρκία να αμφισβητείται...

Ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Μεχμέτ Σακίρ Μπασάκ, συγκεντρώθηκε μαζί με οπαδούς του έξω από το ελληνικό προξενείο της Σμύρνης, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την επίσκεψη του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, πριν από μία εβδομάδα σε νησιά του Αιγαίου και παράλληλα να ζητήσουν πάλι από την τουρκική κυβέρνηση, φωνάζοντας και συνθήματα κατά του Ερντογάν, "να σταματήσει να κωφεύει μπροστά στην κατοχή" –όπως ισχυρίστηκαν- κάποιων νησιών του Αιγαίου από την Ελλάδα.

Ο Μπασάκ διάβασε μάλιστα και μία προκήρυξη προς τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους, προειδοποιώντας ότι "όποιος εποφθαλμιά τα εδάφη της Τουρκίας, θα μπει στη θέση του"... Ο ένας Τούρκος δηλαδή θα μας πετάξει στη θάλασσα, ο άλλος θα μας βάλει "στη θέση μας" κλπ... Μόνο που κανείς τους δεν απαντά με πράξεις στο "Μολών Λαβέ" του Έλληνα Προέδρου της Δημοκρατίας, για να μας ληθούν και οι απορίες πόσο εννοούν τις κούφιες φοβέρες τους οι Τούρκοι... και να δούμε και στο τέλος ποιος θα βλέπει την θάλασσα, τα ραδίκια ή και την θέση ανάποδα.

Οι Κεμαλικοί λοιπόν, συγκεντρώθηκαν έξω από το προξενείο της Ελλάδας στη Σμύρνη και φώναζαν προκλητικά συνθήματα κατά της Ελλάδας ακόμα και του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου! Φαίνεται πως έχει ενοχλήσει πολλούς στην Τουρκία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που με κάθε ευκαιρία και όπου βρεθεί σε Ελλάδα και Εξωτερικό υπενθυμίζει στους Τούρκους αυτό που για κανένα λόγο δεν λένε να σεβαστούν, τις διεθνείς συνθήκες και στο κάτω-κάτω της γραφής, τις υπογραφές τους!

Σχετικά Θέματα:

Παράφρων Μπαχτσελί για Έλληνες: Αν κάποιοι το θελήσουν, τους ξαναρίχνουμε στην θάλασσα