Σοβαρό θέμα μεταξύ Νίκου Μουτσινά και αστυνομίας

 
Σοβαρό θέμα μεταξύ Νίκου Μουτσινά και αστυνομίας

Ενημερώθηκε: 10/12/20 - 11:12

Σοβαρό θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες μεταξύ του Νίκου Μουτσινά και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, έπειτα από ένα ποστ του ηθοποιού στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Μουτσινάς πόσταρε ένα κείμενο στο οποίο αναφέρεται αστυνομική αυθαιρεσία εναντίον ενός ανήλικου με την προσαγωγή του στο ΑΤ Ψυχικού.

Δείτε την ανάρτηση

Εν συνεχεία οι αστυνομικοί εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία διαψεύδουν το γεγονός και τονίζουν:

«Επειδή υπάρχουν και όρια!

Το «γύρο» του διαδικτύου πραγματοποιεί ανάρτηση συγκεκριμένου γνωστού παρουσιαστή ψυχαγωγικών εκπομπών και εσχάτως ηθοποιού με την οποία καταγγέλλεται «κατάχρηση εξουσίας» αστυνομικών εις βάρος ανηλίκου, «καταχρηστική προσαγωγή του στο Α.Τ. Ψυχικού», «προσπάθεια να τον ανακρίνουν για τα χθεσινά γεγονότα και για περιστατικό στην Αγία Παρασκευή» (;) και εντέλει, «επιβολή προστίμου αφού ανάγκασαν τον ίδιο και τον γονιό του να υπογράψουν», καθώς παρήλθε «αρκετή ώρα από την αποστολή SMS».

Μετά από επισταμένη και ενδελεχή διερεύνηση της καταγγελίας για το υποτιθέμενο περιστατικό, προέκυψε ότι ουδέποτε υπήρξε κάτι τέτοιο, πολλώ δε μάλλον κάτι που να αφορά και να συνδέεται με το Α.Τ. Ψυχικού.

Μετά από αυτό εγείρονται πλέον, εκ των πραγμάτων, σοβαρότατες ευθύνες του εν λόγω παρουσιαστή για αδικαιολόγητη και ευθεία διασπορά ψευδών ειδήσεων, συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου και προσπάθεια δημιουργίας αναίτιας δυσφήμισης ολόκληρης Αστυνομικής Υπηρεσίας.

Το Δ.Σ. της Ένωσης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συναδέλφους του Α.Τ. Ψυχικού, καθώς και στη Διοίκηση του, θέτοντας υπόψη ότι η νομική συνδρομή του Σωματείου προς αυτούς θεωρείται αυτονόητη και δεδομένη. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει, με κάθε κόστος, να αποφεύγονται τέτοιες αστοχίες που δημιουργούν εντυπώσεις άνευ λόγου και αιτίας».