Σοκ! Προσέλαβε 20χρονη φοιτήτρια για οικιακή βοηθό, την έδεσε στο κρεβάτι και την βίαζε όλη ημέρα

Σοκ! Προσέλαβε 20χρονη φοιτήτρια για οικιακή βοηθό, την έδεσε στο κρεβάτι και την βίαζε όλη ημέρα
Ενημερώθηκε: 05/05/17 - 08:34
Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ενός ειδεχθούς εγκλήματος σε βάρος μίας 20χρονης φοιτήτριας στην Δάφνη, που δούλευε περιστασιακά ως οικιακή βοηθός ενός 50χρονου ΑΜΕΑ, οποίος χθες το βράδυ την ακινητοποίησε με αιθέρα, την έδεσε στο κρεβάτι και την βίαζε μέχρι το πρωί που την εντόπισαν μισολιπόθυμη οι άντρες της Ασφάλειας και τον δράστη μέσα στο σπίτι.

Η άτυχη φοιτήτρια από την επαρχία που ζούσε στου Ζωγράφου, για να βγάλει κάποια έξοδά της είχε βάλει αγγελία σε εφημερίδα ως οικιακή βοηθός ενώ είχε ενταχθεί και σε ένα πρόγραμμα παροχής βοήθειας στο σπίτι του Δήμου Δάφνης.

Την προσέλαβε το τελευταίο περίπου μήνα ένας 50χρονος που φέρεται να πάσχει από μερική τύφλωση, στον οποίο είχε προλάβει να πάει μόλις 3-4 φορές για να του καθαρίσει το σπίτι. Χθες, ο δράστης ακινητοποίησε την κοπέλα πιθανόν με αιθέρα, την οδήγησε στο κρεβάτι όπου και την έδεσε και την βίαζε και ασελγούσε σε βάρος της μέχρι το πρωί!

Μάλιστα, ο σαδιστής τοποθέτησε κάμερες ακόμα και μικροκάμερα στο κεφάλι της και κατέγραφε τις ειδεχθείς του πράξεις. Στο μεταξύ, οι γονείς της κοπέλας που είχαν ανησυχήσει γιατί μιλούσε συνέχεια μαζί τους και δεν την έβρισκαν από χθες, ήρθαν σήμερα το πρωί από την επαρχία και κατευθείαν μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου για να προβούν σε αναγγελία εξαφάνισης.

Καθώς η κοπέλα είχε αναφέρει το όνομα του άντρα στους γονείς της, που πήγαινε και τον φρόντιζε στην Δάφνη και μέσω του Δήμου βρήκαν τα στοιχεία του οι αστυνομικοί και την διεύθυνσή του και σήμερα στις 11 το πρωί μπήκαν στο σπίτι βρήκαν την κοπέλα μισολιπόθυμη στο κρεβάτι, γυμνή, δεμένη και σε αθλία κατάσταση και αμέσως συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών όπου και ανακρίνεται, ενώ η 20χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται...