Σοκ στη Λάρισα: Τι αποκαλύπτει η πρώην σύζυγος του 60χρονου για τον βιασμό δύο κοριτσιών

Σοκ στη Λάρισα: Τι αποκαλύπτει η πρώην σύζυγος του 60χρονου για τον βιασμό δύο κοριτσιών
Ενημερώθηκε: 13/12/17 - 12:58

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της πρώην συζύγου του 60χρονου συνταξιούχου αστυνομικού που συνελήφθη για τον βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών στη Λάρισα.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε, η 35χρονη γυναίκα τα κορίτσια που δέχθηκαν τη σεξουαλική επίθεση ήταν οι αδελφές της. Η 35χρονη επικαλέστηκε στην κατάθεσή της, όπως φαίνεται στο protothema, δύο κάρτες μνήμης και ένα κινητό τηλέφωνο του πρώην συζύγου της που βρήκε στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού τους πριν από τρία χρόνια.  

Σοκ στη Ζάκυνθο: Πατέρας βίαζε επανειλημμένα την μικρή του κόρη!

«Μένουμε μαζί από το 2001 ενώ το 2008 αγόρασε σπίτι. Κατά καιρούς είχαμε διάφορα προβλήματα σαν ζευγάρι, πλην όμως προ τριετίας περίπου κομβικό ρόλο έπαιξε η ανεύρεση από μένα, δύο καρτών μνήμης από φορητό υπολογιστή, καθώς και μια με κινητό τηλέφωνο (δικό του) στην εσωτερική σκάλα της οικίας. Ανοίγοντας το κινητό τηλέφωνο βρήκα να υπάρχουν σε αυτά αρχεία με φακέλους πους τους είχε ονομάσει ο ίδιος», υποστηρίζει χαρακτηριστικά στην κατάθεση της. 

Οι τίτλοι των φακέλων στα δύο αρχεία του κινητού τηλεφώνου είχαν τα ονόματα των δύο μικρών αδελφών της και αυτό της κέντρισε το ενδιαφέρον.
«Μπαίνοντας στα αρχεία των εν λόγω φακέλων είδα βίντεο και φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν οι μικρότερες αδερφές μου, γεννημένες το 1992 και το 1986 σε ερωτικές περιπτύξεις μαζί του καθώς και γυμνές φωτογραφίες τους. Έπαθα μεγάλο σοκ και το χειρότερο είναι πως διαπίστωσα ότι το συγκεκριμένο υλικό ελήφθη όταν η γεννημένη το 1992 αδερφή μου ήταν ανήλικη, 15-16 ετών, δηλαδή περί το έτος 2006-2007 ενώ οι φωτογραφίες της γεννημένης το 1986 αδερφής μου ελήφθησαν παλαιότερα περί το έτος 2002-2003 που και η ίδια ήταν ανήλικη 16-17 ετών».

Η 35χρονη στη συνέχεια ζήτησε εξηγήσεις για όσα είδε με τον πρώην συζυγό της να αρνείται ότι είχε τραβήξει το υλικό, ενώ δεν άργησε να καταγγείλει τον σύζυγο της καθώς τον φοβόταν. «Δεν είχα την δύναμη να καταθέσω το συγκεκριμένο γεγονός έως σήμερα από φόβο γιατί ο πρώην άντρας μου έλεγε ότι ακόμα και στην αστυνομία να πάω "θα μου κλ… τα αρχ..." γιατί η αστυνομία ήταν όλη δική του».

Στιγμές τρόμου για 17χρονη μαθήτρια στη Ρόδο με άγνωστο να προσπαθεί να την βιάσει

Στον αντίποδα, ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός ισχυρίζεται ότι το υλικό που βρέθηκε δεν ήταν δικό του καθώς βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο που κοιμάται η πρώην γυναίκα του ενώ υποστήριξε πως τα αντικείμενα αυτά τα τοποθέτησε εκεί η ίδια για να τον ενοχοποιήσει.