Στ. Κασσελάκης δικαιολογεί τη «μονταζιέρα»: Απρόσκλητη η Δόμνα Μιχαηλίδου στο ειδικό σχολείο

 
kasselakis mixailidou

Ενημερώθηκε: 28/09/23 - 21:49

Μετά το σάλο που προκλήθηκε για το «εξαφάνισης» της Δόμνας Μιχαηλιδου από τις φωτογραφίες και τα βίντεο της επίσκεψής του στο ειδικό σχολείο, νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κασσελάκης, με ανάρτησή του ισχυρίστηκε ότι η υφυπουργός εμφανίστηκε απρόσκλητη!

Συγκεκριμένα, την επίσκεψή του σε σχολείο ΑμεΑ στην Καλλιθέα έδειξε σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης χωρίς ωστόσο να δείξει την υποδοχή του από τη Δόμνα Μιχαηλίδου.Αντίθετα, δείχνει μόνο τη δική του εμφάνιση και διαλόγους με τους εκπαιδευτικούς, ενώ έχει κόψει εντελώς στο βίντεο την υφυπουργό Παιδείας.

Αντιθέτως, η υφυπουργός Παιδείας δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram επισημαίνοντας πως τον υποδέχθηκε η ίδια.

Η σημερινή ανάρτηση του Στ. Κασσελάκη

Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ.

 Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη.

Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική.

 Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο.

Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντραπήκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ