Στα Άνω Λιόσια εντοπίστηκε καταζητούμενος για μεταφορά 3 τόνων κάνναβης και 115 κιλών κοκαΐνης στην Ιταλία

Στα Άνω Λιόσια εντοπίστηκε καταζητούμενος για μεταφορά 3 τόνων κάνναβης και 115 κιλών κοκαΐνης στην Ιταλία
Ενημερώθηκε: 29/11/16 - 15:12
Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Απίστευτα «λαβράκια» έβγαλαν οι εξορμήσεις της ΟΠΚΕ στην Δυτική Αττική και οι τυχαίοι έλεγχοι και τα μπλόκα της Αστυνομίας σε περιοχές που «ανθεί» η εγκληματικότητα. Σε τυχαίο έλεγχο στα Άνω Λιόσια, εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 38χρονος Έλληνας, το ποινικό ιστορικό του οποίου δεν πίστευαν ούτε οι αστυνομικοί που τον έλεγξαν.

Σε βάρος του προέκυψε πως εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Ιταλικών Αρχών και ήταν κατηγορούμενος από την ιταλική Αστυνομία για την μεταφορά ποσότητας «μαμούθ» στην χώρα τους, με ναρκωτικά όπως κάνναβη και κοκαΐνη. Συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι είχε μεταφέρει από στην Ιταλία 3 τόνους κάνναβη και 115 κιλά κοκαΐνης, για λογαριασμό οργανωμένου κυκλώματος ναρκωτικών.

Πρόσθετα, από τυχαίους έλεγχους της ΟΠΚΕ εντοπίστηκε ένας 31χρονος Έλληνας στο Ζεφύρι, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με ποινή κάθειρξης 7 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Ακόμη, στο Χαϊδάρι εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαϊδαρίου, ένας 43χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν ένα ένταλμα σύλληψης και 6 καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης 21 ετών για φορολογικές παραβάσεις. Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Σχετικά Θέματα:

Άφησε σημείωμα πίσω της η φοιτήτρια που έπεσε στο κενό από τον 9ο όροφο

Ανείπωτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη-22χρονη έπεσε από τον 9ο όροφο φοιτητικής εστίας

Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύντροφό του με την οποία είχαν μαζί παιδί και εξαφανίστηκε

Ερωτική αντιζηλία το κίνητρο του αδελφοκτόνου στην Αγία Βαρβάρα