Στις 30 Μαΐου η κλήρωση για το 15o τζακ ποτ που μοιράζει μέχρι και 3.600.000 ευρώ στο Λαϊκό Λαχείο

 
Στις 30 Μαΐου η κλήρωση για το 15o τζακ ποτ που μοιράζει μέχρι και 3.600.000 ευρώ στο Λαϊκό Λαχείο

Ενημερώθηκε: 26/05/23 - 14:39

Συνολικά κέρδη ύψους 3.600.000 ευρώ μοιράζει η 22η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, 30 Μαΐου. Στο παιχνίδι έχουν σημειωθεί δεκαπέντε συνεχόμενα τζακ ποτ χωρίς να έχει βρεθεί μεγάλος νικητής.

Στα ύψη το ενδιαφέρον των παικτών

«Το τζακ ποτ της ερχόμενης Τρίτης είναι το υψηλότερο των τελευταίων ετών, γεγονός που έχει προκαλέσει τον ενθουσιασμό του κοινού», τονίζει η κα Ανδρομάχη Κακούρου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στου Ζωγράφου.

«Αρκετοί από τους πελάτες του καταστήματος επιλέγουν δυο λαχνούς με διαφορετικούς λήγοντες, έναν με μονό αριθμό και έναν με ζυγό. Έτσι, δοκιμάζουν την τύχη τους με 50% πιθανότητες για κέρδη, καθώς όλοι οι μονοί ή ζυγοί λήγοντες κερδίζουν, ανάλογα με το αν το τελευταίο ψηφίο του Μεγάλου Λαχνού της κλήρωσης είναι μονό ή ζυγό. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνουν τις πιθανότητές τους για το μεγάλο έπαθλο, ξοδεύοντας ουσιαστικά μόλις 10 ευρώ», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

 Ανδρομάχη Κακούρου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ επί της οδού Παπαδιαμαντοπούλου 132

Ανδρομάχη Κακούρου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ επί της οδού Παπαδιαμαντοπούλου 132

Νέα εκτυπωμένη μορφή

Διαθέσιμη στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι η νέα εκτυπωμένη μορφή του Λαϊκού Λαχείου, που προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα επιλογής του λαχνού που επιθυμούν, μέσα από τις τερματικές μηχανές.

Όπως τονίζει η κα Κακούρου, «με τον νέο, πρωτοποριακό, τρόπο επιλογής του Λαϊκού Λαχείου σε εκτυπωμένη μορφή, οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ κάνουν πιο σύνθετες επιλογές λαχνών, οι οποίες δεν ήταν πάντα διαθέσιμες, όπως ο συγκεκριμένος λήγοντας από το μηδέν έως το εννιά, την συγκεκριμένη χιλιάδα, τον συνδυασμό λήγοντα και χιλιάδας, τον τυχαίο μονό ή ζυγό λήγοντα και το τρίδυμο».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ