Τα πιο απολαυστικά 8,95 ευρώ που ξόδεψες ποτέ!

Τα πιο απολαυστικά 8,95 ευρώ που ξόδεψες ποτέ!
Ενημερώθηκε: 12/06/17 - 13:59

Η φρέσκια ζύμη, η 100% αυθεντική μοτσαρέλα, οι σάλτσα από ελληνικές ντομάτες είναι κάποιες μόνο από τις διαφορές που κάνουν τη διαφορά για την Domino's. Υπάρχει όμως και μια νέα διαφορά της αγαπημένης Domino's που έρχεται να... καταργήσει όλες τις διαφορές;

Ποια είναι η νέα διαφορά; Από τις 12 έως και τις 22 Ιουνίου λοιπόν, μπορείς να παραγγείλεις όποια Domino's θέλεις σε όποιο μέγεθος θέλεις με μόνο €8,95.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να την απολαύσεις είναι να μπεις στο dominos.gr και το Domino's mobile app, να διαλέξεις την αγαπημένη σου γεύση σε όποιο μέγεθος θέλεις, να την προσθέσεις στο καλάθι και ύστερα να περιμένεις την μοναδική εκείνη στιγμή που το Pizza Tracker θα δείξει live πως το μηχανάκι της Domino's βρίσκεται στο δρόμο προς το μέρος σου.

Συνήθως, αυτή η στιγμή δεν χρειάζεται περισσότερα από 30 λεπτά.

Από εκείνη την στιγμή καθώς θα έχεις μπροστά το χαρακτηριστικό κουτί με την πάντα κλασσική Pepperoni Classic ή την ολοκαίνουρια Zucchini Pizza με φρέσκο κολοκυθάκι μπορείς πλέον να νιώσεις ότι μόλις ξόδεψες τα πιο απολαυστικά 8,95 ευρώ!