Θρίλερ σε πολυκατοικία στο Χαλάνδρι! Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη

Η σορός βρέθηκε τυλιγμένη σε σεντόνια και δεμένη με σκοινιά στην κρεβατοκάμαρα - Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες, που διαμαρτύρονταν για την  έντονη δυσοσμία (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 21/02/19 - 23:58

Μακάβριο εύρημα σε ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Κονίτσης στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα βρέθηκαν οι άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι έσπευσαν σε πολυκατοικία στο Χαλάνδρι, ύστερα από παράπονα ενοίκων για την έντονη δυσοσμία.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο ισόγειο διαμέρισμα και βρήκαν πτώμα τυλιγμένο σε σεντόνι. Η σορός βρίσκοταν σε κατάσταση προχωρημένης κατάσταση σήψης.

Στην πορεία της έρευνας, αποκαλύφθηκε ότι η σορός ανήκει σε άντρα προχωρημένης ηλικίας

Όλα δείχνουν έγκλημα

"

 

Μέχρι τώρα φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με ένα άγριο έγκλημα, καθώς ο άντρας βρέθηκε φιμωμένος στην κρεβατοκάμαρα και μέσα σε λίμνη αίματος.

Ο δικηγόρος και ιδιοκτήτης του σπιτιού μίλησε και είπε σε ποιους είχε νοικιάσει το σπίτι. 

«Νοίκιασα το διαμέρισμα σε έναν Έλληνα μεσίτη που εργαζόταν στη Γερμανία και σε μία Γερμανίδα περίπου 60 ετών και οι δύο. Μέχρι τον Δεκέμβριο τους έβλεπα κανονικά και μου κατέβαλαν το ενοίκιο. Τον Δεκέμβριο εμφανίστηκε ο άντρας και μου είπε ότι θα καταβάλει πιο νωρίς το ενοίκιο του Ιανουαρίου, διότι σκοπεύει να πάει στη Γερμανία για διακοπές Χριστουγέννων. Από τότε, δεν τον είδα ξανά. Είδα τη σύντροφό του στις 5 Ιανουαρίου, που μου έδωσε και το ενοίκιο και μου είπε ότι δεν ήταν καλά στην υγεία της. Της είπα αν μπορώ να βοηθήσω κάπου και μου είπε όχι. Από τότε δεν ξαναείδα κανέναν. Τον έψαχναν από τη δουλειά του συνέχεια, τον έψαχνε η σύζυγός του για να του καταθέσει αγωγή διαζυγίου και δεν μπορούσαμε να τον βρούμε. Το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο. Το αυτοκίνητο και το μηχανάκι του ήταν παρκαρισμένα μπροστά στο σπίτι. Σήμερα, λόγω της έντονης δυσοσμίας, η οποία έβγαινε μέσα από το διαμέρισμα, κάλεσα την αστυνομία και αργότερα μου είπαν ότι βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα ένα πτώμα δεμένο και φιμωμένο».