Θρίλερ στα Χανιά: Εντοπίστηκε νεκρή 75χρονη που αγνοούνταν — Σε αποσύνθεση η σορός της σε χωράφι

 
εκαβ

Ενημερώθηκε: 04/08/26 - 09:47

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό 75χρονης γυναίκας στα Χανιά της Κρήτης, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το απόγευμα της 23ης Ιουλίου, όταν και εξαφανίστηκε από την οικία της στην περιοχή της Νέας Χώρας.

Η άτυχη ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Δευτέρας (03/08) σε χωράφι στα Νεροκούρου από περαστικό, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως τις αρχές. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ιατροδικαστής για την εξέταση του χώρου και τη συλλογή ευρημάτων.

Η σορός της 75χρονης βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης. Η διενέργεια της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της, καθώς και να διαλευκάνει αν η αποσύνθεση οφείλεται στις υψηλές θερμοκρασίες ή αν η γυναίκα βρισκόταν νεκρή στο συγκεκριμένο σημείο για αρκετές ημέρες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ