Τήνος: Το πραγματικό πρόσωπο της ελληνικής ναυτοσύνης — Διάσωση γυναίκας που έπεσε στην θάλασσα κατά την επιβίβαση της σε πλοίο

 
tinos gynaika

Ενημερώθηκε: 18/09/23 - 20:42

Το πραγματικό, ανθρώπινο πρόσωπό της έδειξε αυτήν την φορά η ελληνική ναυτοσύνη, ενεργώντας άμεσα και διασώζοντας ηλικιωμένη γυναίκα που έπεσε στη θάλασσα στην προσπάθειά της να επιβιβαστεί σε πλοίο που αναχωρούσε από το λιμάνι της Τήνου.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η Λιμενική Αρχή της Τήνου ενημερώθηκε ότι η επιβάτιδα «παραπάτησε και έπεσε στη θάλασσα» κατά τη διαδικασία φόρτωσης του πλοίου, στο λιμάνι του νησιού.

Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, η ίδια δήλωσε καλά στην υγεία της, επισημαίνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, και προστίθεται πως στη συνέχεια το πλοίο απέπλευσε για να συνεχίσει το δρομολόγιό του.

Το συμβάν έρχεται δύο εβδομάδες μετά το αποτρόπαιο έγκλημα που συνέβη στο λιμάνι του Πειραιά, με την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη και τον εξοργιστικό κυνισμό με τον οποίο αντιμετώπισαν το τραγικό γεγονός μέλη του πληρώματος του «Blue Horizon».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ