Τουρκική «μονταζιέρα» Anadolu: Ελληνική πυραυλάκατος παρενόχλησε τουρκική κορβέτα (video)

Τουρκική «μονταζιέρα» Anadolu: Ελληνική πυραυλάκατος παρενόχλησε τουρκική κορβέτα (video)
Ενημερώθηκε: 18/05/19 - 20:52

«Περίεργο» δημοσίευμα του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu, που σε τηλεγράφημα κάνει λόγο για παρενόχληση τουρκική κορβέτας που έπλεε σε διεθνή ύδατα στο νότιο Αιγαίο από ελληνική πυραυλάκατος, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει την επακριβής θέση της.

Σε τηλεγράφημά του το τουρκικό πρακτορείο, το οποίο αναρτά και βίντεο από κάμερες του τουρκικού πλοίου, αναφέρει ότι η πυραυλάκατος του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού «Παναγιώτης Κρυσταλλίδης» παρενόχλησε την τουρκική κορβέτα «Burgazada» σε διεθνή ύδατα στο νότιο Αιγαίο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 

Τι αναφέρει το δημοσίευμα του Anadolu:

«Η ελληνική πυραυλάκατος πλησίασε την τουρκική κορβέτα στα 200 μέτρα από την αριστερή πλευρά, αλλά αναγκάστηκε τελικά να απομακρυνθεί από την περιοχή μετά τις προειδοποιήσεις ότι θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας», αναφέρει το δημοσίευμα, το οποίο δημοσιεύτηκε σε αρκετά τουρκικά ΜΜΕ.

1

 

 

Η κορβέτα «Μπουργκάζαντα» συμμετέχει στη ναυτική άσκηση «Θαλασσόλυκος» που διεξάγει η Τουρκία από τις 13 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 25 του τρέχοντος μηνός.

Δείτε το βίντεο:

 

Πως αντιδρά το πλήρωμα του Barbaros όταν οι Κύπριοι το καλούν να αποχωρήσει από την ΑΟΖ! (Video)

 

1

Στο βίντεο βλέπετε την αντίδραση του πληρώματος του τουρκικού ερευνητικού BARBAROS H. PASA στις λήσεις των αρχών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Του λένε ότι παρανομεί και μέλος του πληρώματος, μάλλον ο καπετάνιος του ,απαντά με τουρκικά εμβατήρια!

Παιχνίδι νεύρων και στην Κύπρο ,όπως και στο Αιγαίο.

Πηγή: Militaire.gr