Τροχαίο Καραβόμυλος: Σήμερα το στερνό αντίο στον 14χρονο Μάριο

Τροχαίο Καραβόμυλος: Σήμερα το στερνό αντίο στον 14χρονο Μάριο
Ενημερώθηκε: 10/08/19 - 02:38

Τροχαίο Καραβόμυλος: Σήμερα οι γονείς, οι συγγενείς, οι φίλοι, αλλά και όλη η Φθιώτιδα, θα πουν το στερνό αντίο στον 14χρονο Μάριο, που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα, όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο ενώ έκανε ποδήλατο με τον δίδυμο αδελφό του και τους φίλους του στον Καραβόμυλο.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Σάββατο 10/8 στις 5:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Λαμία.

Ελεύθερος ο οδηγός

 

Στο μεταξύ ελεύθερος αφέθηκε ο 44χρονος Αλβανός οδηγός που τραυμάτισε θανάσιμα τον 14χρονο.

Ο 44χρονος στις 4:30 περίπου το χθες απόγευμα οδηγήθηκε στην Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. Στις 5:15 ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος μετά από απόφαση της αντιεισαγγελέα μέχρι να οριστεί δικάσιμος. 

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας με τους γονείς του 14χρονου ποδηλάτη που σκοτώθηκε στον Καραβόμυλο

 

Σύμφωνα με την δικηγόρο του τα επίσημα αποτέλεσμα του αλκοτέστ θα ανακοινωθούν σε διάστημα ενός μήνα, ενώ ωστόσο ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με όσα είναι γνωστά ο άνδρας οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα και φαίνεται πως είδε τα τρία αγόρια που έκαναν ποδήλατο την τελευταία στιγμή. Έκανε απότομο ελιγμό ώστε να αποφύγει τα παιδιά όμως αυτό δεν απέτρεψε την μοιραία σύγκρουση.

Τα άλλα δύο αγόρια, ένα εκ των οποίων είναι δίδυμος αδελφός του θύματος, τραυματίστηκαν ελαφρά και είναι εκτός κινδύνου.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας με τους γονείς του 14χρονου ποδηλάτη που σκοτώθηκε στον Καραβόμυλο

 

Τραγική σύμτωση: Οι γονείς του παιδιού, γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας που μεταφέρθηκε ο 14χρονος

 

Τραγική σύμπτωση είναι πως οι γονείς του παιδιού, είναι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας. Από τους πρώτους που έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας ήταν ο χειρουργός γιατρός Σωτήρης Λέτσος, πατέρας των παιδιών. 

Αμέσως μόλις έφτασε και διαπίστωσε την σοβαρότητα της κατάστασης, με ψυχραιμία έδωσε εντολές για τον εξοπλισμό του ασθενοφόρου που θα πάει στο σημείο, καθώς επίσης και για την προετοιμασία στα Επείγοντα. 

Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να παραλάβει το παιδί, έδωσε πραγματική μάχη για να το κρατήσει στη ζωή. Ακολούθησε το ασθενοφόρο και μόλις έφτασαν στο ΓΝ Λαμίας διασωλήνωσαν τον 14χρονο. Όμως λίγη ώρα αργότερα ο Μάριος «έσβησε», βυθίζοντας στο πένθος, όχι μόνο την οικογένειά του, αλλά και όλη τη Φθιώτιδα.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας με τους γονείς του 14χρονου ποδηλάτη που σκοτώθηκε στον Καραβόμυλο

 

Η δεύτερη τραγική σύμπτωση η μητέρα του 14χρονου Μάριου, Όλγα Λέγγα, επίσης γιατρός, που εφημέρευε στο νοσοκομείο.

Όλοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό που ήταν εκεί δεν άντεξαν και λύγισαν, ωστόσο προσπαθούσαν να δώσουν κουράγιο στους τραγικούς γονείς.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την τραγωδία. Κάτοικοι δήλωσαν πως ο δρόμος όπου έλαβε χώρα το δυστύχημα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, καθώς έχει απότομες στροφές και δεν είναι καλά φωτισμένος.

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr