Βάσεις 2017: Την Πέμπτη 24/08 το πρωί ανακοινώνονται τα αποτελέσματα

 
Βάσεις 2017: Την Πέμπτη 24/08 το πρωί ανακοινώνονται τα αποτελέσματα

Ενημερώθηκε: 23/08/17 - 19:02

ΒΑΣΕΙΣ 2017: Για τις 10 το πρωί της Πέμπτης (24/08) έχει προγραμματιστεί να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για τις βάσεις των σχολών ΑΕΙ και ΤΕΙ που θα δεχτούν τους υποψήφιους, μετά τις παννελαδικές εξετάσεις.

βάσεις εισαγωγής

Το υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τις καθώς και τα ονόματα των επιτυχόντων υποψήφιων για εισαγωγή του στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Υπουργείου

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του https ://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους,

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Για όσους δεν έχουν πρόσβαση με ηλεκτρονικά μέσα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις , προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, να εκτυπωθούν και να αναρτηθούν οι ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων στα Λύκεια, εντός της ίδιας ημέρας.

Την ίδια ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μέσα από τον ίδιο ιστότοπο.

Εγγραφή στις σχολές

Την ίδια διαδικασία με πέρυσι αναμένεται να ακολουθήσει το υπουργείο Παιδείας με τις εγγραφές των επιτυχόντων να πραγματοποιούνται ηλεκτρανικά, πιθανότατα, κατά το διάστημα από 5 έως 12 Σεπτεμβρίου 2016.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΕΙ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ