Ξεσπά η μητέρα του στρατιωτικού στην συνάντηση με τον Κουβέλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεσπά η μητέρα του στρατιωτικού στην συνάντηση με τον Κουβέλη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 13/03/18 - 13:05

Ξέσπασε η μητέρατου λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη κατά την συνάντηση της με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας Φώτη Κουβέλη, στην οποία παραυρέθηκαν οι γονείς των δύο αξιωματικών και ο αναπληρωτής υπουργός, μαζί με τον αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, στη λέσχη αξιωματικών της Ορεστιάδας. 

Ο κ. Κουβέλης είπε στη μητέρα του λοχία ότι «είναι συστηματική και επίμονη η προσπάθεια που καταβάλλουμε. Αντιλαμβάνομαι ότι πονάτε, όλοι πονάμε. Η διαβεβαίωσή μας προς εσάς είναι ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και να είστε βέβαιοι ότι το κάνουμε επίμονα και συστηματικά». Όμως η μητέρα του στρατιωτικού, ξέσπασε λέγοντας «Αν ήταν δικό σας παιδί, κύριε υπουργέ, τι προσπάθειες περισσότερες θα κάνατε; Δεν μπορώ», χωρίς να λάβει απάντηση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Έλληνες στρατιωτικοί: Δεν..βγαίνει των Τούρκων- Νέο σενάριο περί εμπλοκής των δύο σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών!

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας τόνισε ακόμη ότι «οι προσπάθειες συνεχίζονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και αναμένουμε να είναι γρήγορη η επιστροφή των δύο παιδιών».