Ύβρεις και παραλίγο συμπλοκές μελών του ΣΥΡΙΖΑ με τον Ρουβίκωνα στην ομιλία Τσακαλώτου

Ρουβίκωνας: Η στιγμή της εισβολής σε ομιλία του Τσακαλώτου (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 13/02/18 - 16:14

Ντου του Ρουβίκωνα  σε εκδήλωση της νεολαίας  ΣΥΡΙΖΑ.

Τουλάχιστον 20 άτομα μέλη του Ρουβίκωνα, εισέβαλαν σε εκδήλωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και αφού πέταξαν φέιγ βολάν και φώναξαν συνθήματα στην συνέχεια προσπάθησαν να αποχωρήσουν.Η Αστυνομία έκανε βέβαια προσαγωγές αλλά στη  συνέχεια όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ο υπουργός Οικονομικών Ε. Τσακαλώτος, στην συνέχεια αρκέστηκε να δηλώσει ότι «δεν έγινε τίποτα, ήταν μια ειρηνική διαμαρτυρία, είπαν και μια κουβέντα παραπάνω»!

Σήμερα (13/2) ήρθε στη δημοσιότητα και ένα βίντεο του Ρουβίκωνα στο οποίο έχει καταγραφεί η εισβολή , αλλά και τα όσα ακολούθησαν πό στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται να τους διώχνουν.

Απίστευτες βρισιές

 

Όλα ξεκινούν από τη στιγμή που σε κάποιο σημείο της ομιλίας του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μπερδεύεται. «Αρκετά είπες υπουργάρα», ακούγεται μια φωνή. Και τα μέλη του Ρουβίκωνα αρχίζουν να φωνάζουν «ίδια είναι τ’ αφεντικά, δεξιά κι αριστερά».

«Τσακιστείτε έξω» είναι η πρώτη αντίδραση. Σε άλλο σημείο του video ακούγονται και αποδοκιμασίες, αλλά και εκφράσεις όπως «δεν ντρέπεσαι, φασίστα».

Κάποιος προφανώς από τον Ρουβίκωνα , σχολιάζει: «νεύρα, πολλά νεύρα τα στελέχη του κόμματος».

Εισβολή του Ρουβίκωνα σε ομιλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου

 

«Ήρθατε για αυτοσυγκέντρωση εδώ», «Αεϊ στο διάολο μαλακισμένα, άντε μη σας γαμ@@@@@», «Έλα φασίστες», είναι επίσης εκφράσεις που ακούγονται, πριν πέσει… μαύρο και μοιάζει σαν να έρχονται στα χέρια!

Δείτε το βίντεο: