Χοιρινό κρασάτο στη γάστρα, με στικς γλυκοπατάτας από την Κατερίνα Λένη

 
Χοιρινό κρασάτο στη γάστρα, με στικς γλυκοπατάτας από την Κατερίνα Λένη

Ενημερώθηκε: 23/12/21 - 13:01

Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει πεντανόστιμο χοιρινό κρασάτο, με στικς γλυκοπατάτας!

Για τη συνταγή θα χρειαστούμε: 1.500 gr. χοιρινό λαιμό σε μπουκιές 100 ml. ελαιόλαδο 100 gr. βούτυρο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο 4 -5 κόκκινες πιπεριές 2 φύλλα δάφνης 2 -3 κόκκοι μπαχάρι Αλάτι και πιπέρι 1 πρέζα ζάχαρη Γλυκιά πάπρικα Φρέσκο θυμάρι 2 lt. λευκό ξηρό κρασί Επιπλέον υλικά: 1 kg. γλυκοπατάτες Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέρι 1 χούφτα φρυγανιά τριμμένη 100 gr. παρμεζάνα τριμμένη Ρίγανη αποξηραμένη