Πασχαλινά τσουρέκια

 
Πασχαλινά τσουρέκια

Ενημερώθηκε: 18/04/22 - 14:21

Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει λαχταριστά Πασχαλινά τσουρέκια!

Για το προζύμι θα χρειαστούμε: 150 ml. νερό χλιαρό 50 γρ. νωπή μαγιά (2 κύβους) 1 κ.σ. ζάχαρη 100 γρ. αλεύρι για τσουρέκια

Για το ζυμάρι: 10 γρ. μαχλέπι 5 γρ. κακουλέ 5 γρ. μαστίχα 3 βανίλιες σε σκόνη Από 1 πορτοκάλι, το ξύσμα του 250 γρ. ζάχαρη 140 ml. νερό χλιαρό 2 αυγά ολόκληρα 1 κ.γ. αλάτι 700 γρ. αλεύρι για τσουρέκια και 100 γρ. αλεύρι για τσουρέκια στο τελείωμα του ζυμώματος 120 γρ. βούτυρο σε κυβάκια

Επιπλέον υλικά: 50 ml. ηλιέλαιο 1 αυγό ολόκληρο για την επάλειψη Φιλέ αμυγδάλου Σουσάμι λευκό