Άγιος Βαλεντίνος: Η πιο σέξι φωτογράφιση για την γιορτή των ερωτευμένων (ΦΩΤΟ)

Άγιος Βαλεντίνος: Η πιο σέξι φωτογράφιση για την γιορτή των ερωτευμένων (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 12/02/18 - 18:57

Άγιος Βαλεντίνος: Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας των ερωτευμένων, με επίκεντρο την ημέρα του προστάτη τους Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου. Πολλοί βρίσκουν τη γιορτή των ερωτευμένων ως μία αφορμή για να εκφράσουν τα συναισθήματα τους και θα θελήσουν να αγοράσουν κάποιο δωράκι για το έτερον ήμισυ.

Αν λοιπόν είστε από αυτούς που έχουν αποφασίσει να γιορτάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δεν έχετε ακόμη διαλέξει δώρο για το ταίρι σας, σας προτείνουμε την πιο «σίγουρη» λύση και είναι το ίδιο καλή και για τους άντρες και για τις γυναίκες, και φυσικά μιλάμε για τα εσώρουχα!

δ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Άγιος Βαλεντίνος: Οι κρυφές σκέψεις την ημέρα του Έρωτα

ψ

Η πιο ρομαντική αλλά ταυτόχρονα ελκυστική σειρά εσωρούχων έρχεται στη Women’ Secret, εκεί που κυριαρχούν φλογερές αποχρώσεις του κόκκινου, ροζ και ρομαντικά παστέλ. Έντονα θηλυκά και αισθησιακά κομμάτια ειδικά σχεδιασμένα για την πιο ρομαντική και αισθησιακή μέρα του χρόνου.

ψ

Αποκτήστε τη με έκπτωση -20% από τις 8 έως τις 14 Φεβρουαρίου σε κάποιο από τα καταστήματα, στο εμπορικό Κέντρο ATHENS METRO MALL, στο εμπορικό Κέντρο RIVER WEST, στο εμπορικό Κέντρο Mare West, στην Καλλιθέα ή το Χαλάνδρι.