Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το ζευγάρι που θα αλλάξει τα πάντα στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το ζευγάρι που θα αλλάξει τα πάντα στο Διαφάνι
Ενημερώθηκε: 30/07/21 - 10:38

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας και η Ζωή φτάνουν στις Άγριες Μέλισσες και στο Διαφάνι, σαν ένα όμορφο και πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Όπως αναφέρει το Youfly με τη βοήθεια του Μελέτη, φτιάχνουν από την αρχή το σπιτικό τους, στην παλιά οικία των Σεβαστών. Με κάποιον τρόπο, παίρνουν τη θέση τους, αποκτώντας μεγάλη δύναμη στο Διαφάνι. Κι ενώ όλα φαίνονται ρόδινα για τον Ακύλα Μεγαρίτη, η σύζυγός του φαίνεται πως πνίγεται.

Μία ηρωίδα απλή, γλυκιά, που τραβάει τα βλέμματα του κόσμου. Προσπαθεί να απέχει από τα τεκταινόμενα της επικαιρότητας, ο Ακύλας, όμως, δε την αφήνει. Εκείνος κυνηγάει ανελέητα όσους στέκονται απέναντι στο χουντικό καθεστώς. Εκείνη ζητάει τη μοναξιά, την απομόνωση. Ένα σπίτι με πολύ σκοτάδι και πολλά ερωτηματικά… Τί θα δούμε στα νέα επεισόδια;

μεγ

Ρόλος – κλειδί στην ιστορία

 

Κι όμως, ο Ακύλας και η Ζωή θα αλλάξουν πολύ τις Άγριες Μέλισσες. Ο πρώτος έρχεται διψασμένος για εκδίκηση. Ο θάνατος του αδελφού του τον έχει τσακίσει και ο Μελέτης φουντώνει το μίσος που έχει απέναντι στις αδελφές Σταμίρη. Αντίθετα με αυτόν, η ζωή κρύβει πολλά μυστικά. Το παρελθόν της είναι σκοτεινό και ο γάμος της με τον Ακύλα δεν είναι όπως φαίνεται.

Κάτι περίεργο συνδέει το ζευγάρι. Η ίδια γνωρίζει πολλά, για πολλούς. Κανείς, όμως, δε γνωρίζει για την ίδια. Ένας ρόλος καταλυτικός, που θα φέρει τεράστιες ανατροπές στην εξέλιξη της υπόθεσης. Όταν φτάσει η στιγμή να μιλήσει, θα το κάνει και τότε όλα θα χαθούν. Έως τότε, όμως, ζει με τον τρόπο που έχει επιλέξει και της έχει “επιβληθεί”.

μεγ

Η σχέση της με τις αδελφές Σταμίρη θα είναι περίπλοκη. Η Ζωή Μεγαρίτη έρχεται για να γίνει η νέα πρωταγωνίστρια που θα διχάσει τους τηλεθεατές. Τον ρόλο θα υποδυθεί η εξαίρετη ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου.